Neferut Tbayram sen daha çıtırsın , 2 yaş da lafı olacak bile bir şey değil çevremdekilerin çoğu eşinden büyük hem de 2 yaş falan değil 10 yaş falan var kadınlar büyük, 2 yaşın lafı olmaz 🥰
Neferut Cennet-polat evet yaş farkında en çok karsılasılan durum bazı şeylerde anlaşılamaması. Ben de yaşıyorum bazen ufak tefek şeyler
Neferut ayanarta1 kesinlikle kimde gördüysem gerçekten evlilikleri yolunda gidiyordu. Kadın çekip çeviriyor her konuda
SultanGAMZE Neferut 4 senelik sevgililikten sonra evlendik temmuz 1 de bir senemiz doluyor çok şükür çok güzel anlaşıyoruz bir sıkıntı yok ama bende çocuk ruhlu biri olduğum için sorun yaşamıyoruz ♥️🤲🏻
Neferut kahvesever__ anlaşabiliyor musunuz peki? Anlaşamadığınız kafanızın uymadığı konular oluyor mu yaştan dolayı
Neferut Svl2109 yaslar yakın yine. Esiniz genç olduğu için çok eğlence bakımından sıkıntı yasamıyorsunuzdur diye düşündüm 🥰
Ysmnpmk Neferut bizimde eşimle aramızda 8 sene var erkeklerin aklı daha geç olgunlaştığı için büyük olmaları ideal bence😀😃
Kubraalp67 Neferut daha da büyüğünü istemezdim kafa yapımız aynı yaşlardan dolayı 😄çok teşekkür ederim sizin de mutluluğunuz daim olsun inşallah 😊🥰🌸