TgceDfne 9 haftalık hamileyim ve bugün lunaparkta crazy dance ye bindim. Ve sonradan öğrendim tehlikeli ve binilmemesi gerektiğini çok korktum. Daha önce binen var mı? Bir şey olmaz inşallah bebeğime 🥺 nolur bir şey söyleyin..
iremsevinc TgceDfne canım şu an ne desek yalan olur inşallah bişey yoktur ama tabelalarda kocaman yazıyor hamileler kesinlikle binemez diye
Elanurakgun22 TgceDfne inşallah birşey olmaz da niye kendini yeni gebeyken böyle bi riske attın gülsem mi üzülsemmi bilemedim 🫣
Bukal00 TgceDfne öncelikle panik yapma lütfen o tarz makineler evet zararlı fakat hamilelik sırasında ne extreme spor yapan insanlar gördüm yani kolay kolay bir şey olmaz bebeğine merak etme ama en yakın zamanda bir doktora görünürsen senin için daha iyi olur :)
myavocado TgceDfne inşallah bir şey olmaz 🙏 yanınızdakiler de mi uyarmadı, aklına gelip 🥴 stres yapıp kötü düşünmeyin ama.bence bir kontrole gidin ne olur ne olmaz muayene edilsin
TgceDfne iremsevinc Ayy evet de dikkat etmedim daha önce bindiğim bir şey ya korkmam bir şey olmaz dedim. Meğer anı hareketten dolayı tehlikeliymiş. Aşırı korkuyorum dua edin ne nolur 🥺
Neferut TgceDfne kendini strese sokma bi canım öncelikle, bir şey olmaz Allahın izniyle kanama falan da yok heralde ilk müsaitliğinde doktorunla görüş o en iyisini bilir
Elanurakgun22 TgceDfne rabbim çocuğunu korusun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ama sende bidaha böyle şeyler yapma 😂
TgceDfne Neferut Ay bir şey olsa hemen olurdu dimi kanama? Bebek eşiğinden bile ayrılabilir ani hareketlerde diyor ay yemin ediyorum böyle bilsem asla binmezdim. Şuan çok vicdan azabı çekiyorum 😭
sumkiz Doktor muayene kadar stres yapmamaya çalış. Benim fikrim bir şey olsaydı olmuştu. İnşallah olmamıştır bir şey. İnsan ilk haftalarda unutuyor hamile olduğunu 😅 ondan heralde böyle oldu sana da.
derekusu TgceDfne Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın canım, psikoloji çok önemli pozitif düşün ve korkma bence 🩶
TgceDfne Bukal00 10 temmuz da randevum da yakın zamana bulamadım. Acaba özele başka bir doktora yarın gözüksem mi 🥺
Neferut TgceDfne kanaman olurdu canım benim şu an yaptığın stres inan daha çok zarar verir, doktorunla görüş ama bir şey olduğunu sanmıyorum ben ben de unutup yapılmaması gereken şeyleri yapmıştım hep sorun olmadı 💞🌸
TgceDfne derekusu Amin inşallah çok dua et benim içinde ne olur ❤ Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın 🥺