Momofates Ben de dışarıda portakal suyu içerken içine bakmadan içtim tam dibine geldiğimde bir baktım kurtlar sörf yapıyordu içerde canım çoğunu da içmişimdir çok şükür bir şey olmadı ama öğüre öğüre canım çıktı herkesin icinde 😂😂
Neferut Momofates hahahahah kahkaha attım kurtlar sörf yapıyor’a 😂😂😂 zaten öğürmen ayrı komiktir yıkılırdım heralde orada olsaydım iyi ki yokmusum 😂 benimkiler de su an çift kale maç yapıyorlardır yarım kilo yedim belki de başka aktivite yapıyorlardır 😂
Zumrut___ Neferut kız geçen bende şeftalide öyle yedim bilmeden. Sonradan fark ettim. Ama midem o kadar bulandı ki gittim çıkardım ne var ne yok 😂 tek değilmişim ya ne çekmişiz bu kurtlardan 😂
Neferut Zumrut___ ay benim gibi kurt yiyen birisi daha çok mutlu oluyorum biri de yemiş olunca 😄😄 yoksa psikolojim bozulacaktı çünkü kusamadım ben 🫶🏻😅
Zumrut___ Neferut 😂😂 ama tik oldu bende . Ne yesem acaba içinde kurt var mı diye şüphe ediyorum 😂 hamilelik stresi yetmiyor gibi bide kurt stresi çıktı başımıza 😂
Mucizem_01011 Neferut kilolarca yiyorum diyeblrm hiç bakmadım içine :) cnku meyveden başka bsy yiyemiyorum mecbur meyve fazla kaçırıyorum
Neferut Mucizem_01011 o zaman siz bu postu okumamış gibi yapın afiyetle bol bol yiyin zaten hepsi vitamin 🥲🌸🌸
Neferut Momofates ben de Kıbrıs’tan mersine hızlı deniz otobüsüyle gelirken unutulmayacak bir an bırakmıştım aklıma getirdin 😂😂😂