fgaye Kızlaaaaarrr sigarayı bırakamıyorum, içme denmesi beni daha çok tetikliyor sanki. Nasıl zararları var ki bebeğime? Doktor 5e kadar tamam dedi, bilgisi olan var mı
Gzmmgzmm fgaye hah linç postu kuzum şimdi yazcaklar sana karnındakıne nasıl kıyıyorsun acı ona gelcekler. Ben de içiyorum ben de bırakamıyorum irade meselesi malesef 🙁
Nzlelms fgaye Sigara ve sigara dumanı, katran, karbonmonoksit ve nikotine ek olarak amonyak, arsenik, hidrojen siyanür, formaldehit ve metan gibi son derece zehirli olan 4.000′den fazla kimyasal madde içerir.
BusrAsil2019 fgaye bende bırakamıyorum. Kahretsin daha çok sigara aşeriyorum. Midem bulansa bulantım başlasada tiksinsem diye dua ediyorum
Gzmmgzmm Neferut valla ftk sen bensin 😂 ne zaman nerde ne yorumunu görsem begenesim geliyo aynı anne babadan olsak bu kadar uymaz fıkırlerımız 😂😂😂
Neferut Gzmmgzmm ahhshs ben de ne zaman seni görsem hep yanıt veriyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz 😄😄 bizimkileri bir sorgulayalım kaçamak yapmışlar mı hiç kayıp kardeş miyiz 😂😂
Denizzkumsal fgaye bende ıkı gebelıgımde de aserdım resmen herseyden tıksındım ondan tıksınemedım hyat kalıtem dustu resmen mutsuzluktan maf oldum altı ustu zehır ama ınsan oyle bır ıstyor kı yasamayan anlayamaz soyle soylıyım ıkı gebelıgımde de buna ragmen ıcmedım gunlerce ağladım cay kahve arkadaslarımla bıle sohbet edemedım cunku heersey bana sıgarayı hatırlattı 30 kg aldım ama deger ıcımdekı cana bunu yapamazdım benım doktorum tek kelımeyle vazgecırdı bende hocam herkes ıcıyo gunde 2 tane ıcsem bana yetcek nolur ıceyım paket paket ıcene bsy olmuyp dedım evet dogru %98 e bsy olmuyor saglıklı dogum yapıyor peki %2 lık kısım anı bebek ölümü ile kaybedıyor sen o 2 lık kısımda olmadıgını nerden bılıyorsun dedı bana 10 tane de ıcsen 1 tane de ıcsen sen o zararı verdıkten sonra bı onemı yok o vıcdanla yasarmısın dedı cvp bile veremedım safaı sayar gıbı dogumu bekledım sımdı yıne beklıyorum o yüzden bana en buyuk ders bu olmustur haa dogurur dogurmaz yakıyorum sıgara o ayrı mesele o saaten sonra da kımse tutamıyor benı🤣
iremsevinc fgaye Bırakamdm bugün dedim içmcm sürmcm ağzıma beynım orda atıyor 3 4 saat içmedim ama felaket kasılmalarım oldu stresi direk kızım algıladı karnım saatlerce taş gibi oldu sık hareket etmeyen bebeğim hiç yerinde durmadı dedim hangisi daha zararlı sancı girdi artık stresten yaktım mecbur bırakma düşüncesi bile beni strese sokuyor felaket vicdan szsbı cekıyorum ama
Hazalebru fgaye 9 aylık kızım var maalesef bende bırakamadım sigarayı neredeyse bir paket içiyordum eşim doktor her gün bana vicdan azabı çektiriyordu hamile birini gördüğüm zaman sigara içerken kendimi rahatlatıyordum 34.haftamdan 37.haftama kadar kilo alımı durdu ve 37.4 de suyumun bitmesiyle acil sezeryana alındım 2,500 doğdu ve kalbinde delik var 4 tane bunların hepsi sigaraya bağlı bu arada. şuan 9 aylık olmasına rağmen 4-5 aylık gibi duruyor güncel kilosu 7kg ne yapsam kilo almıyor😔 doktorumun ve eşimin uyardığı herşeyi yaşıyorum bu durum beni aşırı üzüyor ama bırakamadım çok istedim olmadı şuanda da içiyorum emzirmeme rağmen.. seni çok iyi anlıyorum sadece en azından azaltmanı tavsiye ederim 🙏 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
iremsevinc Hazalebru Rabbim evladını sana bağışlasın ve çok gecmiş olsun canım peki kalbindeki delik detaylı ultrason da cıkmadımıydı?
Hazalebru iremsevinc genel kontrollerimizde doktorumuz üfürüm var kalbinde dedi çocuk kardiyoloji bölümüne yönlendirdi gittik ultrasonla bakıldı bir çok bebekte ürürüm olabiliyor bu arada ama bizimki biraz fazla ve iki tanesi kaybolmayabilir cinsten😔 Amin Cümlemizin çocuğunu Allahım bağışlasın inşallah 🙏
iremsevinc Hazalebru Rabbim sana bağışlasın inşallah ama kendine vicdan yapma canım çok sonuçta hiç sigara içmeyen annelerin bebeklerinde de görülebilir bi durum
Hazalebru iremsevinc tabiki orası öyle ama insan ister istemez vicdan azabı çekiyor keşke içmesem diyor. Teşekkür ederim bu arada 🙏
iremsevinc Hazalebru orası öyle tabi hepimiz yapıyoruz dedim bugun içmcm bırakcm 3-4 saat direndim hiç kasılmadıgı ladar karnım kasışdı taş gibi oldu hareketleri haddinden fazla sıklaştı stresi sırf hissetti bende çok vicdan azabı çekiyorum bir an önce sağ salim kucagıma almak istiyorum