mrvakcn Yeniyeniden 10 ₺ test varmı 247 ye aldım erken gebelik kaset test bile 10 lira değil muhalefet olmak adına yazmıyorum var mı merak ettim
Alone mrvakcn kaset testler 15 tl erken gebelik testleri 50 tl-80 tl kalitesine göre değişiyor burada 🌺 kaç kere aldım hemde ama markasını bilmiyorum eczaneden almıştım. Siz baya fazla vermişsiniz
Yeniyeniden mrvakcn ya bir git erken gebelik 40 50 tl gecen aldim 270 tl dediğin senin 6 gun öncesinden olan prodüktör markasi😀
Mediha26 Bende limon suyuyla deneyip öğrenmiştim ama şuan limon çok pahalı sakın denemeyin kızlar test daha ucuz 🤣
Mediha26 Elamomy sabah ilk idrarinizi plastik bir bardağa yapıp yarım limonu parcaciklariyla birlikte sıkın taneler tipte kalırsa pozitif demektir idrarın üstüne çıkarsa negatif
Hayalianne Mediha26 Şuan yaptım dibe çöktü adetim gecikmeden test bulundurmak istemiyorum evde bugün adet günün. Henüz olmadım inşallah vardır 🌸
Zln2152 Arzu45 sağlıkla büyüsünler inşallah. Benimde oğlum bir yaşında bende yeni hamile olduğumu öğrendim🥹
biranne__ Arzu45 gerçekliği tartışılır böyle şeylerin bu kadarda değil bence yani iğrenç bi test almak bu kadar zor değil zaten almışsınızda bunu yapmaya gerek yok
2pembikeller1 Arzu45 aa bende aynı durumdayım kızım 11 aylık olacak Allah’ında izniyle 9 haftalık hamileyim 🤷🏻♀️
Arzu45 2pembikeller1 yaa neyseki bu gun kan tahlilim cikdi ve negatifdi sonuc 😄malesef ayni degiliz.😮💨
Arzu45 Zln2152 bende bu gun kan tahlili sonucu geldi ve negativ. Tam 1 yila yapmayi dusunuyorum senin gi