aybarsaybuke arkadaşlar 12 martta kalp durması sonucu kürtaj oldum yani 4 aya yaklaşmama rağmen betam 19 yani aralıklarla baktıgımda hiç bir zaman sıfırlanması sebebini bilen var mı yada böyle yaşayan birikeri
Begleyna aybarsaybuke bende bebeğin kalp durması sonucu normal doğum yaptım. 3 Ay betam düşmedi içeride parça kalmış ve ben atmamışım oyzıden düşmemiş. Regl olamadım diye dr gittim tarlusal verdi o ilacı kullanınca aşırı derecede kanama oldu pıhtılı parça düşürmeye başladım. En son avuç içi kadar sert bir parça çıktı doktor muayene ederken. Ondan sonra kanamamda kesildi betam da düştü
Elif-8845 Ben dış gebelik yaşıyorum betam normal müdahalesiz düşmeye başladı sonrasında yükseldi iğne vurdular düşüşe geçti. Daha önce arkadaşım düşük yaparken önce kürtaj sonrasında iğne vurmuşlardı. 1 aya sıfırlandı.
aybarsaybuke sutlukahve_ evet doktorlarda şaşırıyor. Devletede gittim özelede. Anadolu yakasında bülent kars diye bi doktoru tavsiye eden vardı oraya gidicem artık yoruldum sonrasında tüp bebek araştırıcam stres cok olmaya basladım
aybarsaybuke sutlukahve_ yok düşüyor fakat çok yavaş mesela 50 cıktı 2 gün sonra 45 sonra 1 ay sonra baktırdım 19
aybarsaybuke Begleyna işin garibi ben adette görüyorum nasıl oluyor bu iş anlamadım normalde adet görülmez derler beta yüksekken
Begleyna aybarsaybuke maalesef o konuda bilgim yok doktor bana kendiliğinden düşer demişti ama ben düşüremedim ne yazık ki. Doğumdan 3 Ay sonra tekrar müdahale gördüm yukarıda anlattığım gibi 😕 2 haftada bir kontrole gittim doktor bile şaşırmıltı niye bu kadar yavaş düşüyor beta diye. Ultrasonla baktığına temiz görüyordu birşey yok diyordu
aybarsaybuke Begleyna peki ultrasondan gözükmüyorsa nasıl anladılar parça oldugunu benimde ultrasonda gözükmüyor çünkü