Dilekveuzum İlk oğlum 5 yaşında onun zamanında 12-13 haftaya kadar kalçadan progestan yaptırmıştım dediğiniz gibi beze oldu hep sağlı sollu, şimdi 15 haftalık sanırım 9 haftaya kadar yine kalçadan kullandım, bir kaç haftada fitil kullandım, ikiside tüp bebek.
Cankizim_34 sinemkcl amin artık son zamanlari sıcaklarda malum hirpaliyor. Yazin doğum yapmak zormuş. Ama olsun sonunda çok güzel bir prenses gelicek. Her şeye değer. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🥰
sinemkcl Cankizim_34 dediginiz gibi zor günlerin sonunda güzel şeyler olucak acılara agrılara sabretmemiz lazım
Cankizim_34 mickey bende de baslarda az az kanama olmuştu. Doktorum proluton deport vermişti düşük önleyici olarak.
Mozi1605 sinemkcl canım ya benim bide bu kahverengi lekelerle başım dertte sendede oluyomu bi geliyo bi gidiyo ya
Mozi1605 sinemkcl rahatlattın beni canım biraz teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsınn bugünler geçer onların kokusunu duyduktan sonra hatırlamam bile bu iğneleri ama işte korku varya biley olur korkusu o biraz beni yıprattı allaha emanet hepsi hepimiz allah yüzümüze gülsün çabalarımızı boşa çıkarmasın🙏🏻🌸
Mozi1605 Cankizim_34 ayy senin kavusmana az kalmış rabbim bugünleri görmeyi nasip etsin bizleredeee sağlıklaa kucağımıza alalımmm🥲🩷
Neslican-34 Mozi1605 Ben şuan 34 haftaligim ve hala oksapar kullanıyorum, doguma kadar kullanicam kismetse, karnim büyüdükten sonra karnimdan degil esim kolumdan yapmaya basladi ve okadar rahat ettim ki, yapilisini doktora sorup koldan yapabilirsin sende
Mozi1605 Neslican-34 canım ben oksapar kullanmıyorum ama benim kullandığım iğne koldan yapılıyomu bilmiyorum ama sorucam doktoruma
Mozi1605 Neslican-34 tabiki en basından beri oluyo zaten doktorumda bilio ikizdi biri düştüğü için kalanlar dio bazende sebep bulamıyo bilemiorm
sedaaa- Mozi1605 benimde kesmişti iğneyi sadece fıtık kullanıyordum dikkat etmeme rağmen kanama alanı oluştu kanama vs oldu. 5. Aya kadar progestan iğne ve fitile devam ettim çok şükür iyiyim. İğnelerin zorluğu var ama sağlıklı olduğunu bebeğinize iyi geldiğini düşünün 🥰
Mozi1605 sedaaa- kesinlikle canım bebeğim iyi olsun ben zaten razıyım sadece artık göbeğimdeki bezeler yüzünden zor giriyo iğne ve acıtmaya başladı ama rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bu günler atlatılır🩷