Buglem_38 sseda0 ya aynen çok aşırı kotu bir agriydi yine aynısını yasacagim kokusundan genel düşünüyorum genelde de ayikmasi zor bebeğe geç ulaşma sorunu var iki arada bir derede kaldım peki sende mi hareket ettin ameliyat sırasında,?
sseda0 Buglem_38 hareket ettiğimi sanmıyorum. Genel olarak bütün anestezi tiplerinde kafa içinde basınç gibi bir şeyler oluyormuş sanırım. Genel anestezi altında başka bir ameliyat olan tanıdığım da birkaç gün baş ve boyun ağrısı yaşadığını söylemişti
Buglem_38 Kaderozy kollarımı bir kaç defa hareket etmiştim o an ki heyecandan sanırım olduysa ondan oldu ama bilmiyorum banada saçma geldi bence spinalle alakalı bir durumdur..?
Buglem_38 Tansu15 benced3 anladım ya demekki spinal de genel bir durum bu bende çok üşümüş tüm soğuktu doğrudur..
TgceDfne sseda0 Benımde öyleydi yapıştırma diyorlar. İkinci doğumumda dikiş atılacak sanırım da ondan sordum canım. Dikiş atılacak olması biraz korkutuyor sızlama acı vs olur mu diye.
sseda0 TgceDfne o konuda bilgim yok canım. Neden dikiş atılacakmış peki. İkinci doğumda kapatma tutmuyor muymuş
TgceDfne sseda0 Doktor değiştirdim canım bu doktor dikiş yapıyormuş. Ama korkuyorum belki başka doktora da giderim bilemiyorum. Lazerle kapatma yapıştırmadan memnundum çünkü 🌸
Zeyneplemutluluk sseda0 eskiler nasıl doğurmuş peki ilginç kaynanamın komşusu da kaynanama demiş gelinin kısa sezaryen olur diye öyle de oldu 😅
Aysegul7766 Nergizgokce doğum gerçekleştimi canım 🥰🤭 bugün oluyoruz ikimizde ? ama ben korkuyorum açıkcası