Tansu15 Buglem_38 aynı şeyi bende yaşadım fakat asla kıpırdamadım onla alakalı olduğunuda sanmıyorum. Burdurluyum ben bizim orada yel girmesi derler ameliyathane çok soğuktu ve ilk girdiğimde anlık heyecanla hafif nemliydi vücudum ve de omzumda yeşil örtü yoktu o omzuma yel girdi mesela. Bazı yerlerde ceyranda kalmak vs de diyorlar birden soğukla kas tutulması yaşıyorsun öyle bişey işte 😅
Buglem_38 Tansu15 benced3 anladım ya demekki spinal de genel bir durum bu bende çok üşümüş tüm soğuktu doğrudur..
Gurcunursogut sseda0 Allah analı babalı büyütsün bnde cuma günü sezeryan olacağım çok heyecanlıyım. 🤭
Gurcunursogut sseda0 ikinci sezeryanim ama hatırlamıyorum belden iğne vuruyorlar ya o acıtıyor mu ondan brz korkum var ya duramazsam yerimde diye
sseda0 Gurcunursogut öncelikle kolay doğumlar diliyorum 🩷 ben iğnenin girdiğini hiç hissetmedim. Hatta doktor belimi temizlemek için alkol sürdü onu daha çok hissettim öyle söyleyeyim. Zaten çok ince bir iğne kullanılıyor. Sakin kalırsan çok rahat olur.
mucizebebek_111 sseda0 1 haftaya sezaryan doğumum var, bana çok moral oldun çok teşekkür ederim. Çocuğunla sağ salim yarınlara inşallah, bütün hamileler sağlıkla çocuklarına kavuşsunlar inşAllah 💜🥰🫂
sseda0 mucizebebek_111 umarım kolay bir doğum olur 🩷 Allah evladını sana bağışlasın 💖 bir pozitif hikaye de senden bekliyoruz inşallah 🙏🏻
sseda0 Af00 doktorum bunu yalanladı. Kısa olup normal doğuran hastalarım da var uzun olup doğuramayanlar da var dedi. Ama sanırım kısa boylu kadınlarda çatı darlığı daha sık yaşanan bir durum. Her ihtimale hazırlıklı olmak lazım
TgceDfne sseda0 Bende sezeryanla doğum yaptım canım korkulacak bir şey yok. Sağlıkla büyüsün allah bağışlasın 💐💗. Sezeryan da dikiş mi yapıldı lazerle kapatma mı?
sseda0 TgceDfne Dışardan görünün bir dikiş yok. İnce bir çizgi var sadece. Nasıl bir yöntemle kapattıklarını bilmiyorum. Ama tahmin ettiğimden çok daha iyi 🫶🏻
sseda0 Buglem_38 bu durum bende de oldu. Ben hatta yatağa yatamıyordum. Boynumdan başlayan bir sızı kaburgalarıma vuruyordu 2 3 gün dik yattım sonra geçti
Buglem_38 sseda0 ya aynen çok aşırı kotu bir agriydi yine aynısını yasacagim kokusundan genel düşünüyorum genelde de ayikmasi zor bebeğe geç ulaşma sorunu var iki arada bir derede kaldım peki sende mi hareket ettin ameliyat sırasında,?
sseda0 Kaderozy 2788 gram doğdu bizimki. Ama ben de eşim de düşük kilolarda doğmuşuz. Ondan kaynaklı bizimki de minyon olabailir
sseda0 Zeyneplemutluluk kısa boylu kadınların çatısı dar oluyor diyorlar. Ama bunu da doktorum yalanladı. Benim 1.40 boyunda 4 normal doğuran hastam da var 1.80 boyunda çatısı dar olan hastam da var dedi
Zeyneplemutluluk sseda0 eskiler nasıl doğurmuş peki ilginç kaynanamın komşusu da kaynanama demiş gelinin kısa sezaryen olur diye öyle de oldu 😅
sseda0 Pinaargunes amin hepinizi doğumu bir avazda çok kolay geçer inşallah 🫶🏻 stres yapılacak hiçbir şey yok. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🩷🩷🩷
sseda0 seddackr daha öncesinde bir şey yapmadım. Benim hamileyken de sütüm vardı. O açıdan biraz şanslıyım. Doğum yaptıktan sonra da bebek emdikçe arttı 🫶🏻
sseda0 Sebahatmemo benim hamileyken de sütüm vardı. O yüzden hemen geldi. Ama bazen 2 3 günü bulabiliyormuş
TgceDfne sseda0 Benımde öyleydi yapıştırma diyorlar. İkinci doğumumda dikiş atılacak sanırım da ondan sordum canım. Dikiş atılacak olması biraz korkutuyor sızlama acı vs olur mu diye.