babygst nergis97 evet Fatma hanım geçen pzt bize bilgilendirme yapmıştı gittiğimizde, Gelirseniz acilde oluruz su sancı vs durumunda demişti Yarın kontrol için gidecektim bence siz de gidip bilgi alın veya ben yazarım unutmazsam sizi burdan
nergis97 babygst ben rahime hanıma takipliyim haftaya gitmem gerekiyor bakalım o zamana kadar açılmazsa polikinlikler acilden giderim artık. peki üniversite hastanesi olması durumunda ücretlerde falan bi değişiklik olur mu?
Berfincicek babygst bana Salı günü ameliyat hazırlığı için gel dedi ama emin olamadım gideyim mi yani kan vereceğim muayene olacağım ama hasta kabulü yok,ameliyathane de kapalı diyorlar napmak gerek bilemedim siz kimden öğrendiniz ben kimi arasam belli değil diyor eski çalıştığım yer hemde Medicine benim,eski hemşiresiyim. Hemşire arkadaşlar çalışmıyormuş şuan.
babygst nergis97 aradım bilgi vericez dediler ararlarsa gidicem gün içinde fiyat bilemiyorum ya sorarm
babygst Berfincicek oranın sahibinin arkadaşı bi amcayla konuştu eşim az önce de o da dedi ki üniversite hastanesi oluyor yarın açılacak dedi yani Salı kesin mi dedik eveet dedi
babygst Berfincicek bence gitmeden yine bi medicine ile görüşün no bıraktırıp sekreter arıyor gün içinde hemen
Berfincicek babygst yok arkadaşlar ruhsatı alamamışlar daha açılma falan yok hemşirelerden öğrendim. Nişanım geldi zaten başka hastaneye yatışın yapıldı benim yarın doğuma alcaklar. Kendi doktorum gelmek istemiyormuş buradaki doktor yapacak aşırı sinirliyim
Alparslannn4837 Berfincicek medicine da ki doktorunuz mu gelmek istemiyormus acaba? Bende orda doğum düşünüyorum açıkçası ama bu kapanması falan şüpheli geldi 1 haftadır kapaliymjs
babygst Berfincicek ya çok geçmiş olsun sağlıkla kucağa al inşallah Fatma hanım mıydı doktor peki hangi hastane benimde her an herşey olabilir 39 oldu yaa
nergis97 Berfincicek açıldı mı? çok şükür🙏 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın🫶 yalnızmerak ettiğim bir şey var.. herhangi bir değişiklik var mı? doğum ücretlerinde,muayene ücretlerinde vs?
babygst Berfincicek çok sevindim hayrılsıyla doğumunuz sağlıkla gerçekleşsin inşallah İnsan belirsizlikte kalınca bu dönemde düşün düşün napıcanı bilemiyor iyi oldu duyduğumuz sezeryan değil mi Fatma hanımsa veya başkası iyi veya kötü yorumunuzu merak ediyorum cuma nasipse bizim de
Berfincicek nergis97 şuanlık yok diye biliyorum aynı ücrete muayene oldum yatışım yapıldı ödeme çıkarken yapılıyor zaten
babygst nergis97 doğum sezeryan 35 olmuş ama biz korumaya aldırdığımız için 24.5 ödeyeceğiz yarın sabaha alacak acilen beni… Dikişlere aşırı baskı olmuş
Berfincicek babygst evet ya boşu boşuna başka hastanede kaldım ve sezeryan parası ödedim birde onu geri almakla uğraşacağım şimdi. Tea hanım benım doktorum sabah alacak inşallah sezeryana
Alparslannn4837 babygst ay biz 5 ay önce falan sorduk açıkçası sezeryan 28 falan dediler yeni yılda zam gelir dediler zam erken gelmiş yeni yılda da tekrar zam gelir mi acaba
nergis97 babygst bilgilendirme için çok teşekkür ederim. hayırlı doğumlar olsun🫶 35 nedir ya bu kadar zam yazık vallahi.bizde haftaya görüşeceğiz bakalım bize ne diyecekler 🙏