selencinaar Kızlar hamilelik boyunca yaptırdığınız testleri ne kadara yaptırdınız yeni yaptıran varsa daha çok sevinirm🥰 mesela ikili test
nurdancorman selencinaar bende aynı hastaneye gidiyorum ikili testi fiyat bilmiyorum yaptırmadım da doktorunuz kim acaba
Tazeeanneee nurdancorman Doğum ücretini konuştunuz mu hastane ile bende 25 haftalık hamileyim erken dedi doktorum da merak ediyorum kızımı üç sene önce 3200 e doğum yapmıştım ne kadar oldu sordunuz mu
nurdancorman selencinaar benim ki Rahime bekar ikili test herhangi bi sorun çıktığında anne karnında tedavi olmuyor bu yüzden bende yaptırmadım doktorumla zaten aynı fikirdeydik
Tazeeanneee selencinaar merhaba bende aynı hastanede tea hanıma gidiyorum memnun musunuz selma hanımdan
selencinaar nurdancorman Anladım ilk gebeliğim düşük olduğu için kendi düşüncem ile fetal DNA yaptırmaya karar verdim de yinede fiyatları merak ettim sürekli gidiyorum nede olsa aklımda olsun diye sordum😇 kaç haftalıksınız🎀
nurdancorman selencinaar benimde bir düşüğüm var rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 34+3 haftalığım ❤️
aslanbeyy Tazeeanneee merhaba ben iki hafta olmadı soralı normal doğum 18.500 zorunlu sezeryan 24.500 fiyat verildi . Çarşamba günü tekrar gidip görüşeceğim .
selencinaar Tazeeanneee valla ben çok memnunum tea hanım biraz soğuk soru sormaya çekiniyor insan ama selma hoca öyle değil oda soğukkanlı, soru soramayacak kadar soğuk değil cevaplıyor ne sorarsanız
Tazeeanneee selencinaar acaba bu haftadan sonra değiştirebilir miyim ya bende selam hanıma gitmek istiyorum siz ücreti konuştunuz mu peki
selencinaar Tazeeanneee doğum ücretini sormadım inanın daha cok yeniyiz 11+5 ben doğurana kadar cok zam gelicek😄 o yuzden sormadım
babygst selencinaar evet üniversite hastanesi oluyormuş çarş hizmete açılacakmış bi çalışandan durumu öğrendik acilleri açıkmış ama
Berfincicek Kapalı şuan üniversite sürecinde oldukları için,çarşamba sezeryanım var ama hastanede hasta ve çalışan yok nolucak merak içerisindeyim
babygst Berfincicek üniversite hastanesi oluyormuş çarş hizmete açılacakmış bi çalışandan durumu öğrendik acilleri açıkmış siz bence yarın bi gidin hangi doktor doktorlar acildeymiş
nergis97 babygst doktorlar kalacak mı peki bir bilginiz var mı? bende medicine takipliyim aradık ama yeterli bilgi alamadık.
babygst nergis97 evet Fatma hanım geçen pzt bize bilgilendirme yapmıştı gittiğimizde, Gelirseniz acilde oluruz su sancı vs durumunda demişti Yarın kontrol için gidecektim bence siz de gidip bilgi alın veya ben yazarım unutmazsam sizi burdan