littlechick Gebess95 evet ama öyle diyince çok üzüldüm çok ağladım. Artık gözlerimin içi yanıyor şişmiş gözlerim
Reina littlechick canım entübe kötü bir şey değil. Aksine gücünü toparlaması için gerekli. Sakın içini karartma. Sen sadece sütüne odaklan
littlechick Eflal236 evet herkws bişey diyor herkes bişey soruyor artık millete laf anlatacak mecalim kalmadı
Mercimekannesi45 littlechick bende bunu anlamıyorum ya karşındaki insan lohusa aklı yüreği kalbi evladinda bu merak neden gelirsin adam akıllı duamdasin herşey iyi olucak dersin o zaten ona yetecek cümledir kendi merakları yüzünden insanı dert sahibi yapıyorlar ya sinirim çok bozuluyor
littlechick Busragokhan0911 doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyorlar. Hamileyken neler neler dediler bana ah ah
Busragokhan0911 littlechick canım entubeye girdiğinde bana da çok denildi. Üstüne kalp yetmezliği var çok umutlanmayın bol bol dua edin durumu kritik dediler. Kalp yetmezliği yokmuş çok şükür şimdi çıktı entübeden. Ama doktorum hala benim gözümde çok hasta hala hayati riski var diyor. Halbuki ilaç bile almıyor tek aldığı oksijen desteği. Biraz ciğerleri enfeksiyonlu bu kadar. Ona rağmen iyi değil diyolar düşün. Yoğun bakım olduğu için hep olumsuz konuşuyorlar.
Busragokhan0911 littlechick ama inşallah rabbim tez zamanda şifasını versin. Be yaşadığını ben çok iyi biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Rabbim tüm bebeklerimizin şifasını versin. Evine sağlıkla dönmeyi nasip etsin. İyi olsunlar da biz yine bekleriz.
littlechick Eminemalinnn beklemekten başka elden bişey gelmiyor ki zaten 😔 inşallah bi an önce ciğer gelişimini tamamlar sağlıkla
Civciv53 littlechick hemşire doktor değil diyen sen doktorunu dinle canım her bebek aynı değil sen güçlü ol güzel düşün inşallah bebeğin en kısa sürede çıkacak inşallah 🤲🏻
Civciv53 littlechick duamdasınız canım her zaman umudunu hiç kaybetme Allah Şafi ismiyle şifa vericek inşallah en kısa sürede çıkıcak bebeğin iniallah 🤲🏻💕
SmyEsciv littlechick kimseyle kıyaslama sakın her bebek farklı birinin az birinin daha çok kalmıştır seninde öyle olucak diye birşey yok. Hemşirenin söylemesi hiç önemli değil Sakın üzülme sütüne bebeğine odaklan çok iyi olucak allahın izniyle Çok güçlü bir kız o 🙏🏻🙏🏻💜
benimmentalsaglik canimmm sen dogum mu yaptin 🥹🥹 hayirli ugurlu saglikli olsun insallaahhhh hic uzulme annesiiii minik savascin savasiyor tum gucuyle doktorlar da sen de elinden geleni yapiyosunuz elimden gelen tek sey dua dualarimdasinnn ❤️❤️❤️
littlechick Busragokhan0911 doktorlar bayılıyo zaten olumsuz konusmaya hep en kötüsünü söylemeye. Amin inşallah canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın