zgepolat skrsln sade vazelin. Watsons yada gratisten aldım. Kapağı önlük mavisi altı şeffaf bir kutusu var. Vaseline yazıyor üzerinde.
skrsln zgepolat Uni ninkini almıştım ben de sonra da vazelinin bebek için olanı var onun sürümü çok kolay onu aldım ama klasik olanı kadar etkili mi bilmiyorum 😊
skrsln Mduygum ben hızla büyüyünce korkup sürmeye başlamıştım ama umarım çatlamaz 😊 yani olursa da ne yapalım artık
uduygudmrhn skrsln 14 teyim çatlak yok fakat kaşınmalarım var hindistancevizi yağı kullanıyorum şimdilik kaşıntılarımı geçirdi ama lierac ta alacağım ilerleyen zamanlarda.
Deletedmom004 skrsln Zeytinyağı da öyle olur onu sürüp kıyafetlerimizi nasıl giyeceğiz yapış yapış oluruz 😑
uduygudmrhn zgepolat vazelin zaten egzamadır, yaralardır, dudak kuruluğu falan bu gibi şeyler için hep ideal olmuştur fakat hamileyken tercih edilmemeli diye düşünüyorum. İçeriği parafin kadar kuvvetli ve bebeğe geçmesini sakıncalı buluyorum ben.
skrsln uduygudmrhn petrol ürünü olduğu için ben de öyle duymuştum ama kullanımı çok yaygın ve galiba etkili de
zgepolat uduygudmrhn yakın arkadaşım 3 aydan itibaren günde 3 kere vazelin sürdü. Bizde demiştik zararlı değil mi diye. Ama oğlu 2 yaşında şimdiye kadar birşey çıkmadı. Bizim 2 buçuk ayımız kaldı artık bi lierac ni vazelin idare edicem. Çünkü gerçekten hiç faydasını görmedim.
uduygudmrhn skrsln tabii etkisinden asla şüphem yok ama nasılki her kremi kullanamıyoruz içerikten dolayı bunada bir soru işareti koyuyorum ben.
Tubitos skrsln lierac hiçbir işe yaramıyor bence boşuna o kadar para verdim bio oil aldım Hindistan cevizi yağı ve bio oil karışık kullanıyorum
Pempisanne skrsln 15+0 kuzum şükür memnunum lierac dediler ama çok pahalı maalesef alamadım vallaha açıkcası bende badem yapı sürüyorum memnunum şuan kuzum ♥️😘
Pempisanne Deletedmom004 iyice masaj yaparak yediriyorum hiç kıyafetlerime geçmedi bu güne kadar kuzum vaşlaha öyle bir sorun yaşamadım şükür 🤗
Deletedmom004 skrsln onu da gençken sürmüştüm 18 yaşlarımda denizde yanmak için vıcık vıcık oluyorsun 😔