IS_Z Rabiul ya bu zamana kadar özel bi sey yapmadım aslında ama bu dediğin kafamı karıştırdı, neler yiyorsun ben de yiyeyim
Rabiul IS_Z bende ekstra bir şey yapmadım canım muz kuruyemiş yulaf lapası yiyorum günde 1-2 bardak süt içiyorum
karagull00 IS_Z dün benimde perinatolojiye randevum vardı bebek 3311 gram olmuş dedi baş gelisli başıda 2 hafta önde dedi cuma günü tekrar doktora gidicem bakım o ne soyliycek
Nur_hayder 32+2 haftalıkken gittim ultrasonda 33+6 gösteriyordu daha önce hep tam çıkıyordu kilosu 2500 kg dedi 38 haftalıkta tekrar gel dedi doğumu konuşalım ilkim sezeryan bunu normal istiyorum bakalım
buseyusuf27 IS_Z bn en son gttgımde 35+5 cıktı yanı 1 hafta onde dedı doktor bn 34de grmıstım yoksa 2530kg cıktı 3unde kontrolum var yıne merakla beklıyorm son 7 gun snrm doğuma 😁
Semanurry Mavilik yaa bizimde 33+3 te 2.250ydi ssvd istiyorum dönmesini bekliyorum pazartesi doktorla konuşacağım muayene için tarih vermeyi unuttu gidelim bakalım ne diyecek bilmiyorum
Ebruasya34 Mavilik Benim de pazartesi 36 haftalık olacak benimki de ters 40 kadar bekliycem dedi doktor dönmezse sezeryan
IS_Z Ebruasya34 ya herkes döndüğünü hissedersin dediği için ben dönmedi sandım ama dönmüş yani inşallah senin de öyle olur gerçekten döneceğini hiç düşünmemiştim