Kubra912 çok teşekkür ederim öncelikle bu benim doğum surecim okuyacaklar acaba bende olur muyum demesin herkesin dogum sureci kendine ozel…sancım akşam 10 da başladı siklasinca 12 gibi hast. gittik sancım aşırı çıktı ama ben o kadar yüksek hissettmiyodum evim yakın diye eve geldim sabah 8 e kadar evde yürüdüm esneme comel kalk yaptım 9 gibi hemoroidden dolayı ağrım oldu sanciyla birlikte olunca hast. geri gittim nst de sanci var acilmam 3 cmdi ebe alttan muayene edecekken görüntülü konuşuyordu tel.de, zaten gergin bi zaman dilimi onun öyle yapması terslemeleri beni daha çok gerdi muayenede sancıdan kıvranırken rahat dur nasıl doğrucan bu bebek burdan çıkacak diye bağırdı neyse ben 2 saate yakın hast. de sancı çektim artık ebeler geldi hast. De bebek yoğun bakımı doldu eger bebekte sıkıntı olursa müdahale edemeyiz sizi il hastanesine(1 saat yol) gönderiyoruz ama sevkte yapamayız kendiniz acilden girin kendi aracınızla gidin haftasonu oldugundan ambulans veremeyiz dedi o an daha çok stres olduğum için sancım sıklaştı ıkınma hissi geldi ve yolda ne olacağı belli olmaz diye özel hastaneye yatış yaptık 6 cm acilmam olmuş ama tansiyonum düştü yarı baygın halde olduğum için 2 saat daha sanci çekip normal doğum yapamazdım o nedenden acil sezaryene alındım hem çok güzel hem çok stres gergin bir gündü ama bebege kavusunca tabii ki değiyor bütün her şey…