_yeni1tazeanne_ Kızlar kaşına kaşına bu hale geldim kollarımın çoğu kısmı böyle neyin nesi bu anlamadım her yerim kaşınıyor ama sadece iki kolumda var ne bu bişey alerji yaptı acaba
Satisati _yeni1tazeanne_ canım geçmiş olsun kaşıntı geceleri mi gündüzleri mi oluyor bir kadın doğum doktoruna kan tahlili ver gebelik kolestrati olabilir yada uyuz çünkü birkaç gündür burda birçok uyuza dair açılmış tag gördüm çok revaşta uyuz vakası uyuz sıcak suda ve geceleri acayip kaşınır bir kan ver temiz çıkarsa cildiyeye git ışık altında bakılmasını iste
BusraaZeynep _yeni1tazeanne_ benim de var üç hafta önce çıktı önemsemedim gittikçe arttı kollarım bacaklarım derken gebelik egzaması dediler cildiyeye görün artmadan benim çok fazla arttı kasıntım azaldı ama görüntü geçecek gibi değil ve dağılıyor cildim kuru oldugundan
busraltin _yeni1tazeanne_ kuruluktan oluyor bende geceleri cok kaşımıyorum çatluyoe vucüdum yara gibi oluyor sen yine bi doktora söyle göster tahlil yapar
Bns1- _yeni1tazeanne_ Benimde tek kolumda böyle olmuştu aşırı kaşınıyordu geçti ama fotoğraftaki gibi kaldı görüntüsü
_yeni1tazeanne_ Satisati saolun Bi ara sadece geceleri oluyordu şimdi gece gündüz aynıyım uyuyamaz oldum artık salı günü gittiğimde söyliycem inşallah kötü bişey çıkmazda ilaçla düzelir gider
_yeni1tazeanne_ BusraaZeynep Benimde dağılır oldu öbür tarafları göstersem buna yine iyi dersiniz bide kaşıdıkça yanıyor bacaklarım öldüm kaç gündür mahvetti beni salı doktoruma diycem eğer kanda bişey çıkmazsa cildiyeye gidicem
Aksoys _yeni1tazeanne_ çok geçmiş olsun şuanda 37 haftalık gebeyim bende hastanede yatıyorum 2 gündür pupp diye deri hastalığı berbat bir durum bütün vücudumu sardı kaşıntı ve döküntü hiç zaman kaybetme doktora git ilerledikçe başa çıkmak çok zor :(
_yeni1tazeanne_ busraltin inanın bilmiyorum kaşınmaktan yoruldum artık gittiğmde kesinlikle söyliycem
_yeni1tazeanne_ Aksoys çok saolun sizede geçmiş olsun bende 36+5 haftalık hamileyim şimdi acile gidesim var eşimde gece 4 te işe gidiyor kaldırmakta istemiyorum yarın da devam ederse gün içinde giderim olmadı kontrolü bekliycem sizinde böyle lekeler mi çıkmıştı
Aksoys Teşekkür ederim çok benimde bacaklarımda başladı sonra 4 gün içinde bütün vücuduma yayıldı en azından iyi huylu ve bebeğe bir zarari yokmus 35 haftalık gebeliklerden sonra genelde görülürmüş sadece kaşınmak can yakıyo biber gibi yaniyo heryerim 🥲
_yeni1tazeanne_ Aksoys şükür onlara bişey olmasında ben çekmeye razıyım ama can yakması bitiriyor işte ay aynı benimde kaşıdıkça yanıyor mahvetti beni şimdi baktım kaşınan göğsümde kızarmaya başladı acildekiler de bişey yapmıyor ki en iyisi kontrolü beklemek 🤦🏼♀️
Aksoys _yeni1tazeanne_ evet bende kontrolüme geldiğim zaman Yatış verdiler umarım çok kolay atlatırsınız soğuk suyla yıkanın bana çok iyi geldi en azindan biraz rahatlatiyo :)
_yeni1tazeanne_ Aksoys Şükür Rabbim dah iyi etsin darısı bana inşallah denedim soğuk suyuda iki üç dakika kesiyor sonra yine aynı
_yeni1tazeanne_ Yesilnur doğum yaptım 2 ay olacak nerdeyse hâlâ geçmedi eskisi gibi değil ama yinede var uyuz değil ama cildiyeye gidicem en yakın zamanda
_yeni1tazeanne_ Yesilnur yok bulaşmadı şükür büyük ihtimal alerji gibi bişey çünkü karaciğer enzimlerim de iyi çıkmıştı
_yeni1tazeanne_ Yesilnur benimde aynı ama sizin ayrı ayrı yerde benim çıktı mı bi yerde toplu çıkıyordu tek kaşınmada