Kızlar 18/5 haftalık hamileyim çarpıntım oluyor 130larda nabzım doktor kuruyemiş fındık ceviz ye dedi sadece ama gece bile uykudan uyanıp yatamıyorum . Ara ara gelio beni kötü ediyor .Bu durumda olan varmı ?
    Bende genelde yemek yeyip yatarsam oluyr çarpıntı ama uykudan uyandıracak kadar olmuyr panik atak falan varmi
      Tsh ölçümü yaptırdınız mı ? O da çarpıntıya sebep olabiliyormuş
        Zehramom ilk 3 4 ay bndede oldu kabus gibiydi geceleri uyuyamıyodm bıde korkuodm panık oluyodm daha cok vucdm zangr zangr titrıodu yanı kafamı taktgm için doktrm hucrelern bolundugu ıcn oluyo normal demstı bebegede kan pompalandgndan suan 29 haftalgö cok aukur gectı arada oluyo ama takmaynca unutuorm
        Aygn yok canım hiç birşey ama ne den oluyor bilmiyorum banada bebekten oluyor dedi başta doktor
        Zehramom benimde tsh m yuksek cikmisti bu sebepten cok carpintim vardi
        • Aygn bunu yanıtladı.
        • Aygn bunu beğendi.
          Bu haftalarda oluyor canim bebegin fazla miktarda kan pompalamasindan dolayi ama.gecoyor endiselenme
          Bsekvnz ay benmde mı ondan acaba bende hap kullaniyrm onun için bende gün içinde yattığımda çarpıntım oluyr
            Zehramom bende cay içiyordum dr bana cay yapar dedi bıraktım çayı sıkıntım kalmadı yediğin birleyler tetikliyor olabilir dikkat et tatlım
              Aygn cok etkiliyor bu aksamdan beri oturamadım rahatla, dr. Gittigimde nabzıma bakmisti cok hızlı troid yuksekliginden kaynaklı fakat hic birsey veremem dedi 🙁
              • Aygn bunu yanıtladı.
              • Aygn bunu beğendi.
                Bsekvnz Alallalala ne demek veremezmis ben nie kullaniyrm o zman ki
                  Aygn 15 ocakta 2. Kontrolum var bu kez dusmezse ilac verecektir diye dusunuyorum