MinikLokumm ftmk Medicanada doğum yaptım üni. bilmiyorum arkadaş unide yaptı bence hastane değil doktor önemli olan. Normal mi sezaryen mi düşünüyorsunuz.
ftmk Miracle04 medicana da sultan üni de Nazan özel polikinliği var ikisi de ayrı ayrı ilgili ama doğum için bilmiyorum hangisi iyi olur hastane için
MinikLokumm ftmk dikişimi çok kötü yaptı baya kesti o kadar uzun dikti ki tansiyonum düştü sonra başka doktora gittim ne kadar çok kesti dedi muayeneye giderken iyiydi ama
merve-yd06 ftmk Ben üniversiteye begüm hocaya gidiyorum muayenesi. İyiydi ama doğuma doktor girsin derseniz 27 bin istiyo yok ebeler yapsın derseniz ücretsiz oluyor ben doğumuda orda yapmak istiyorum 38 haftalığım, doğum yapanlar çok memnundu.
merve-yd06 merve-yd06 evet üniversiteden memnunlardı, tabi yine sizin tercihiniz medinacaya özel sağlık sigortası yaptırıp da gidebilirsiniz de daha Uygun’a geliyor
nur_n ftmk onu da çok duyuyorum ama Sultan hanımda başlayınca ona devam ettim bilemiyorum emin de olamıyorum siz memnun musunuz
dhbetul ftmk kerime hanım hem normal hem sezaryen doğumda ünlü bir doktor dikişleriyle instagramdan hasta yorumlarına vs bakabilirsiniz
nur_n MinikLokumm normal düşünüyorum tabii ki ama sezaryen olup olmayacağını kestiremiyorum son ana kadar dikiş vs de önemli sonuçta dediğiniz gibi