Aleynaz06 Merhaba arkadaşlar bebek alışverişine ne zaman başladınız? 16. Haftadayım, cinsiyeti belli. yavaştan başlasam mı diye düşünüyorum ama erken mi bilmiyorum.. siz ne zaman başladınız?
Lovelovebaby Aleynaz06 ben 3 ayı geçmişti arabası dolabı beşiği anne yanı beşiği bunları almıştım . Şimdi de tekstil giyim şeylerini almaya başladım doğuma 3 ay civarı var dahaa çoook eksik var nasıl yetişecek onu düşünüyorum 😖😖 yavaştan büyük şeyleri alabilirsiniz bence
Tutaste_ Aleynaz06 şimdiki aklım olsa ikiliden sonra başlardım. Herşeye zam geliyor anlamdım bi şekilde günden güne düzenbaz satıcı cok. Almaya başlayın bence büyükten küçüğe
Zeyyno_ Aleynaz06 Detaylı ultrasona kdr almayın bnce ben ilk gebeligimde çok heyecanlı sabirsizdim 13.haftada öğrendim cinsiyeti 16da hemen almaya başlamıştım 😁 bu gebeligimde detaylı da net belli oldu 32haftaligiz ama henüz bişey almadm 😂😂😂
Zeyyno_ Aleynaz06 Yoo değişmedi cinsiyeti erken öğrendim hemen başladım Kızim var şimdi 😊bu gebeligimdede doktor detaylı ultrasona kadar çok emin konuşamadı ondn almadim eşimde çıkar Birlikte alırız dediği için bu haftaya alırız artık
Damla Aleynaz06 ben cinsiyeti öğrenmeden başlamıştım 😂 sürekli herşeye zam geliyor bugün almadığımız herşey için yarın pişman oluyoruz indirimde bulduğum herşeyi yavaş yavaş almaya başlamıştım
Hulo2105 Aleynaz06 13. Haftada başladım iyi ki erken almışım. Cahil eş tarafını dinlesem doğumdan sonra al dediler bana ya bebek ölürse kafasındalar herhalde tövbe yarabbi sen al ne alırsan kâr her gün zam geliyor 32. Haftamdayım hala bak kendi eksiklerimi tamamlıyorum.
Aleynaz06 Hulo2105 doğumdan sonra mı, onlar da abartmış gerçekten 😂 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi 🩷🩷
Betul-97 Hulo2105 Ayy bu da benim görümce. Ağustosun başı doğum gözüküyor bana diyor ki temmuz sonu alışverişe başla ne olur ne olmaz ya yaşamazsa diyordu şu an 34+2 oldum şimdi de diyor ki çantanı hazırla ya bir anda doğum başlarsa. Hiç duymuyorum bile ama ayıp bir de ilk gebeliğim sadece kendi eksiklerim kaldı
Babymom07 Annesinin1tanesi kız ne zaman alacaksın başla artık 😂 bende 31 deyim valiz hazırlayamadım daha diye stres yapıyorum 🥲
Babymom07 Aleynaz06 bence kesinlikle başla bir anda her şeyi almaya çalışınca daha çok karışacak emin ol yavaş yavaş indirim yakalaya yakalaya al. Biz taksitle aldık. Toplam hastane masrafları dahil 40.000i buldu. Oda takımı vs yaptırmadığım halde
Annesinin1tanesi Babymom07 Ay ne bilim 😂 gidiyorum bakıyorum amaaan daha erken diyip geri dönüyorum 😂😂 bir isimli hastane çıkışını sipariş verdim o kadar 😂
Hulo2105 Betul-97 ben 32. Haftama girdim geçen hafta ütüsünü yaptın bebeğin işte hastaneye götürcekleri hurca koyuyorum kayınvalidem aradı görüntülü napıyosun diyo dedim çantaya başladım he erken diyo. Ya sanane kardeşim 31. Hafta erken mi ayrıca? Dedim belli mi olur belki erken gelir o zaman napcam ? He iyi diyo yani saçma salak yorum yapıyorlar sinir oluyorum ben 25. Haftada da yapabilirdim kime ne ?