Selma2412- amayinedeiyiilerledim bende yavaş yavaş uçlarını kesmek ile ilgili bir video izledim gaz o kadar zorluyor ki hiç vaktim olmadı denemeye. Benim göğüs ucum yaygın kavrayamıyor bebeğim diliyle atıyor o yüzden bıraktırmak istiyorum ama aç kalmasın da öyle emsin diyorum
amayinedeiyiilerledim Selma2412- ben 3 aşamada kestim, ucu gidince almamaya başladı 😱 ne göğsümü ne de kesik silikonu almadı mecburen baştan başladım, yedek ucu veriyorum artık. Kendi göğsümü vermeyi denemeye devam ediyorum bi umut
Kocagoznurrrr27 amayinedeiyiilerledim Bugun wee baby nin gogus koruyucunu aldim keske bana biri daha once soyleseydi de alsaydim goguslerimden kan geliyor catladi emziremiyordum emzirirkende agzima havlu basiyordum oyle emziriyordum alin lutfen alin hayatimda gordugum en mukemmel şey ! Birde bepantol yumusacik yapiyor meme ucunu uyusturuyor acisi hafifliyor
Selma2412- dogurangaplumba evet metsil de iyimiş ikisini bir mi kullandın canım ikisi de gaz damlası değil mi
dogurangaplumba Selma2412- metsil gaz damlası bigaia prebiyotik ikisini kullanmaya başladı 2 gün oldu gerçekten 4 buçuk saat ağlayan çocuk 3 saat ağlıyor bu bile benim için büyük bir şey zamanla azalacakmış kolik atakları doktor öyle dedi düzenli kullanıyorum en fazla 1 aya azalır dedi 3. Ayda yok olur dedi
Kocagoznurrrr27 Ayseker Benim bebeğimde zorlanıyor emerken ama ben istikrarla zorla memeyi dayıyorum ağzına uykudan kalkmak hiç istemiyor ayrica Goguslerim benimde taş oldu sızlıyor cok acıyor . E bebekte süt çayi var cok işe yariyor kullanmalısın birde kıyma cok faydali deli gibi süt yapıyor
amayinedeiyiilerledim Kocagoznurrrr27 ya hemen araştırıyorum o halde. Doktorum madecassol ve Fito krem yazdı. Birde vazelin önerdi. İlkin doktora gitmeden önce bepantol baby sürmüştüm, gerçekten yumuşatmıştı
Kocagoznurrrr27 amayinedeiyiilerledim Ben şifayı bepantolde aldım aciyor ama surekli kremi kullanmak gerekiyor tabi
amayinedeiyiilerledim Selma2412- uykusuz ve endişeli 🥲 sizin nasıl gidiyor.? Ayını doldurunca huyu değişti mi🤔
Selma2412- amayinedeiyiilerledim bizim de aynı şekilde canım ama inan günler ilerledikçe azalacak inşaAllah korkma 🌸 5.hafta büyüme atağı haftasıymış ondan mı böyle oldu bilemiyorum ama degısık bir huzursuzluk var bebeğimde bir de gaz sancısı çok uğraştırıyor 15.gunde başladı kızarana kadar ağlıyor masaj yapıyorum damla kullanıyorum bacaklarına hareket yaptırıyorum ama yine de çok zorlanıyoruz inşaAllah uzun sürmez bu gaz sancıları 🥹
amayinedeiyiilerledim Selma2412- ay inşallah 🥹 Ya kıyamam yazık🥺 inşallah çabucak geçer bu zor süreciniz🤲🏼🌹
Selma2412- amayinedeiyiilerledim inşaAllah canım hepımızın bebekleri sağlıklı olsun canı acıyor gaz sıkıştırıyor bende ağlıyorum onla beraber inşaAllah düzene girer hersey hepımız için 🥹🤲🏻🌸
Selma2412- Irem9694 yine arada deniyorum canım hiç kabul etmıyor ama emmemesinden iyidir deyip silikonla devam ediyorum
Selma2412- dogurangaplumba MaşaAllah canım daha da iyi olsunlar inan o kadar üzülüyorum ki kıvranıyor gazını çıkartmak ıcın 🥺