Fatma_ecem4 Ayseker evet gazda da etkili ben bebeğim kabız olduğunda yaptım akşam içtim sabah sokturmustu ve sütünün baya arttığını gördüm ama soğuk ve şekersiz içince bı etki etmedi sıcak ve şekerli içmek lazım ve bulabilirseniz tane kimyon ogutulmemis olanı alın
dogurangaplumba Fatma_ecem4 kimyon çayı nasıl yapılıyor gaz için çok iyimiş ama hiç yapmadım ben denemek istiyorum
Fatma_ecem4 dogurangaplumba bı su bardağı kaynamış suya bir çay kası kimyon atın soğuk ve sekersizken bı çay kaşığı bebegede verebilirsiniz demişti doktor
Ayseker @dogurangaplumba günaydın canım istersen normal toz kimyonı sıcak suya karıştırıp içebilirsin şeker atan da var ama ben atmadım bunu gaz için yaptım sadece bir kez bugün tekrar yapacağım bu sefer kimyon tohumu aldım onunla içeceğim
Ayseker Kızlar bi de dün hurma aldım üç tane yedim yatmadan evvel üç saat sonra bebeğim uyandı emmek için göğsüm full dolmuştu geceleri zor doluyor normalde Ben şimdiye kadar belki de çoğu şeyi denedim ama en etkili olanı gerçekten hurma kızlar bi deneyin
Ayseker @dogurangaplumba ben yaptım içtim bugün de maşallah iyi çıkarıyor 450 tl ye aldığımız gaz damlasından daha etkili valla
dogurangaplumba Ayseker hadi ya kimyon çayı içince mi oldu öyle bizde bigaia probiyotik metsil gaz damlası kullanıyoruz ama bende rezene ve steel tea kullanıyorum dün biraz akşam daha iyidi kuzum bugün öğlen başladı gaz sancısı gece me olur bilemiyorum zor uyuttuk şuan ama yine uyandı galiba 🤦🏼♀️
Ayseker @dogurangaplumba canım benim de daha minik bebeğim kendim içiyorum sadece zaten ona sütten geçiyordur
Ayseker @Fatma_ecem4 şeker kullanmak da istemiyorum ya zaten şu karnımı görünce psikolojim bozuluyor eski halimizden eser yok şimdi😕
Selma2412- Ayseker bazıları yağlı süt gitmiyor bebeğe diyor canım ama napayım emsin karnı doysun diye bakıyorum bende diğer türlü asla almıyor aglıyo diliyle itiyo başka türlü emmiyo
Selma2412- dogurangaplumba canım inan bişeyler yemeye vaktim bile olmuyor çoğunluk su içiyorum bazı günler o kadar zor geçiyor ki su bile içemiyorum inan ki. Doktor nurse harvey gaz damlası önerdi işe yaramadı bir de biagaia önerdi probiyotıkli onu deneyeceğiz bir de inşaAllah iyi gelir