Duyguudaa Hkk61 asıl büyüme 7.aydan sonra oluyormuş bu doğru 7.aya kadar herkes hani bebek nerde diyordu 😂
Hkk61 Duyguudaa yani insan çok çabuk unutuyor gerçekebir önceki gebeliğimde de çok erken çıkmamış 4 aydan sonra belirtmeye başlamış artık bunuda bekleyip göreceğim 🤷🏻♀️
Hkk61 kuzeymom__ o konuda çok haklısınız sağlıklı olsun karnım olmasada olur ben karnım çıkmayınca acaba gelişmedimi endişesi yaşıyorum 😅
kuzeymom__ Hkk61 yok canım merak etme benim bebeğim sat a göre önden gidiyor anca çıktı bide zayıfım düşün 💖
Duyguudaa Hkk61 evet benim ilk ablamlara falan soruyorum aklıma takılanları hatırlamıyorlar şuan hiç unutamazmışım gibi geliyor 😂
Booksandcats Haftaya kadar pek belirgin değildi kendim de kiloluyum şimdi bile sabahla akşam arasında fark oluyor akşamları daha belirgin 😊
Seymalar Hkk61 başınız sağolsun 🫶🏻 benimde şuan ikinci ve 12+2 deyiz 11 haftadan itibaren çıktı bayağı bir belirgin oldu basen kısmım genişledi ama yatınca yine de dümdüz karnım o yüzden acele etmeyin çıkar yakında ve geç çıkması çok daha iyi oluyor erkenden zorlanmamış oluyorsunuz 🥹
Ezgi1212 Hkk61 30 haftalıgım karnım hala belli değil ara sıra kocaman oluyo sonra normale dönüyor🤷♀️
Semakantar Hkk61 2. Gebeligim ilkinde 4. Ayda cikmaya baslamisti , simdi 11 haftalik hamileyim şişkinlik dışında bi bebek karni yok bende su anlık sanirim bu da 4. Aya yakin çıkıcak gibi yayinca bir sey yok dümdüz dedigin gibi
Aysolin 11+6 dayım. Karnım hala belli değil :) biraz göbeğim var ama ben zaten zayif olmama ragmen hep ayva gobekli bi insandim kendi gobegim suanki bence ekstra hamilelik kaynakli bi gobek oldugunu dusunmuyorum :)
Zeyciikk @Hkk61 20 haftalık olduk son 1 haftadır artık kendini belli etmeye başladı 🥹 dışarıdan yine anlaşılmıyor pek ama yakında dışarıdan da anlaşılacak kıvama gelir diye düşünüyorum 😂