Mervenr00 feyzagul_ teşekkür ederim ☺️ o adet ağrısı gibi ağrılar son birkaç haftadır vardı bende hep ayak ağrısı çekenin doğumu kolay olur derlerdi bana gerçekten de sanırım öyleymiş. İnşallah öyledir çünkü hafif sancı çekip açılma ilerleyince bişey anlamıyorsun sancısız açılman doğumun oluyor:) hayırlı sağlıklı kolay doğumun olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸🌸
S3lin8767 Mervenr00 rabbim anali babali buyutsun insallah 🤲🏻 bende sey soracagim 2. Dogumum demissiniz ilkinin ve simdikinin cinsiyeti neydi. Bende 2022 ekimde kızımı dogurdum normal dogumdu ama sancılardan gozumu acamadım ayaga dahi kalkamadım ebeler uzerime cıktı vakumla dogurdum simdi ise 6+4 hamileyim henuz bebegi goremedik sabah kontrolum var insallah gorecegiz gec dollenme olabilir dedi doktorumuz nasipse bunuda normal dusunuyorum cektigim onca aciya ragmen ama duyduguma gore erkek den sonra kiz zor dogar kizdan sonra erkek zor dogar vs birsuru rivayet var o nedenle sizin yavrularin cinsiyetlerini merak ettim. Ilk dogumumda ben kesin oldum dedim ya cok zordu gercekten gozumu acamıyodum parmagimi kaldiramiyordum tüm vucudum zonkluyordu berbatti.
Mac99 Mervenr00 Meryem ana otunu açıklık başlayınca ya da tam doğuma giderken koy dediler bana , bende 40+1 im iki gün önce sancım vardı ama koymadım erken diye keşke koysaymışım şu an normal her şey 😔
Sena9600 Mac99 bende açıklık başlayınca koydum ama dünden beri bişey yok hatta olan ağrılarım bile gitti diyebilirim bi tek bebeğin aşağı baskısı çoğaldı
Nefise2000 Mervenr00 ayyy çok güzel bir doğum maşşallah allah biz hamilelerede nasip etsin sizinki gibi güzel inşallah bebeğinizede sizede uzun ömür versin allah kötülüklerden korusun hep inşallah 😊
Mervenr00 [silindi] amin teşekkür ederim🌸 sancım başladıktn sonra suya koydum otu,okuudm üfledim evden çıkmadan da azıcık suyundan içtim doğum olduktan hemen sonra da eşim sudan çıkardı bu kadar..okuma imkanınız olursa Meryem suresi okuyup üflemeye çalışın ota internette de yazıyor zaten Meryem suresi çok çok faydalı 🥰
Vscomedya 39+3 deyiz hala doğmadı diye tasalanıyorum doktorum suni sancı önerdi 3 günümüz kaldı inşallah bende doğururum. Allah analı babalı hayırlı kılsın evladınızı inşallah
AdaKaranfili Mervenr00 ikinci dogumlar hep kolay oluyor genelde. Benimki de kolay olmusdu. Gözünüz aydın🌹
Zeyyno_ Mervenr00 Gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallah 🙏 Benmde ikinci gebeligim ilkinde Meryem Ana otunu kullanmadım bunda kullanmak istiyorum acaba suya koydugunuzda mi okudunuz koymadan oncemi birde hangi sureyi okudunuz Birde ilk gebeliginizdede kullandinizmi
sumeyye-11 Mervenr00 gözünüz aydın, hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün🥰 hurma hangi çeşit yediniz acaba
Mervenr00 sumeyye-11 teşekkür ederim Allah razı olsun Rabb’im size de hayırla kolaylıkla doğurmayi nasıp etsin 🌸 hurmanın çeşidini hiç hatırlamıyorum ama fark etmez zaten hurma olsun yeterki ☺️
Zeynt Mervenr00 ay aynısından kendime diliyorum , meryem ana otunu evde mi koydunuz suya sudan içtiniz mi sonra doğum sonrası da hemen çıkarmak mı gerekiyor biraz bilgi verir misiniz ben de aldım ondan 🧡
Mervenr00 Zeynt evde sancılarım başladığında suya koydum okudum evden çıkmadan 2 3 yemek kaşığıyla suyundan içtim eşimi tembihledim doğum olduktan sonra sudan çıkar diye. Doğumdan sonra sudan çıkması gerekiyor. Bu şekilde kullanimi
Mrskocc Maşallah cok güzel geçmiş doğumunuz 🧿 37 olucam korkularım başladı ilkinde hızlı ama acılı bir süreç geçirmiştim ikinciler kolay oluyor sözüne güvenerek allaha emanet bekliyorum 😢
Eceninannesii Mervenr00 Maşallah ,Rabbim nazarlardan korusun 🧿 Ne güzel bi doğum olmuş ,darısı inşallah bize ☺️Benim de ilk doğumum normal ve sancı süresi çok uzundu ..İkinci daha kısa sürede oluyor diyorlar demek doğruymuş ,inşallah öyle olur 🤲🏻
Mervenr00 Eceninannesii amiin Allah razı olsun evet 2.ler kolay oluyor diyorlar inşallah siiznde öyle olur🥰🥰
Mervenr00 S3lin8767 kesinlikle yanlış insanlarımız korkutmayı abartmayi o kadar çok seviyor ki ilk bebegim kızdı 15 saat sancı çekip doğurdum ama zaten doktorlar dahi uzun sürmesi çok normal ilk doğumun demişti bana. 2.bebegim erkekti gerçekten sancısız doğurdum diyebilirim çünkü suyumu patlatana kadar sancım çok azdı patlattıkdan on dk sonra da doğurdum toplasanz on dk kıvrandım. Sakın kendinizi öyle zor doğumum olucak diye korkutmayn. Ben ilk doğumum gibi olursa naparim diyordum o kadar korkarak gittimki. İnsanlar ne derse desin kulağınızı kapatın ve bebeğinize odaklanın çünkü insanlarımız asla susmaz her telden bir ses gelir
MuhammedYusuf56 Mervenr00 maşallah Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı bizede sizinki gibi su gibi kolay doğumlar nasip etsin 39+1 olduk hayırlısıyla heyecanla bekliyoruz bebişimizi🥰