40+1dim son haftalar adet ağrısı gibi sancılarım oluyordu geçip gidiyordu dün gündüzden hafif yine başlamıştı bide lekeli kan gelmişti 2 3 kere gün içinde görmüştüm peçete de. Vajinamda bı baskı vardı ama rahattım hani doğuma gidicem diye hiç düşünmedim nişanı gelipte çok sonradan doğuma gidenler var çünkü ağrım çok olmaynca da gayet rahat takılıyordm😂 gece 12 gibi hafifden başladı tekrardan adet ağrısı gibi ama bu sefer farklıydi hissetmiştim. Hurma yedim kuran okudum dua ettim sonra gece 3 oldu ağrılarm hâlâ siddetli değildi diş sıkınca geçip gidiyordu hafifti Meryem Ana otu almıştım onu suya koyup okudum koymamla açılması bir oldu şaşırdım bende. Sonra hastane yolunu tuttuk 3.45 gibi, 4 de hastanedeydk açılmam 7 cmmis form doldur nstye gir vs. Derken saat 5e geliyordu çok şaşırmıştım 7 cm olduğunu duyduğumda çünkü gerçekten o kadar ağrım yoktu ebeler hemşireler çok iyiydi tekrardan Allah bin kere razı olsun diyorum🤲🏻🌸 az daha gelmeseymssn evde dogurcakmissin diyip güldüler çünkü formlari doldurup imzalamamla odaya alındım 20 25 dk sonra bebeğim doğdu🙈 küçük yırtılmam haricinde bı kesi vs. Olmadı 2 tane dikişim var bebeğimde bende iyiyiz dilerim Rabb’im bütün hamilelere kolay doğumlar nasip eder 🤲🏻 2.dogumumdu ama bu kadar kolayını gerçekten hayal etmemiştim. Benim hikâyem bu kadar diğer hamile arkadaşlarıma darısı,🌸 sormak istediğiniz bişeyler varsa seve seve cevaplarım müsait oldukça🥰