Dlar esss_92 anladım canım bazı bebekler ne yazık ki net ye bağlanınca bunu yapıyorlar dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim seni ona onu da sana bağışlasın durumu bu yaz canm
esss_92 Dlar Allah razı olsun cnm sabah sezaryana giriyorum Allahın izniyle dua et sağ Salim alim bebeğimi kucağıma
Dlar esss_92 dilerim sağ sağlam alırsın kucağına canm benimde suyum geldi hastanedeyim bebecikler dayanamadı
Ilay-1 Crnsln Benim nstde sancı falan çıkmadı 38. Haftada baktı sadece hiçte acımadı ki alttan muayenede çok gerilir ve kendimi sıkarım yani ona rağmen acımadı ilk kez 38 de baktı ve çarşamba günü doğumu başlatacağı için o zaman bakacakmış başka bakmadı
Dlar esss_92 amin canm inşallah normal istiyorum ama doktor kilosundan sezeryan olabilir demişdi bakalım şuan bekliyoruz dua edelim birbirimize
esss_92 Dlar ne yaptın cnm. Benm sabah oldu sezatyan ama bebeğimi kuveze aldılar şekeri düşükmüş bide solunum sıkıntısı varmoş
Dlar esss_92 hayırlı uğurlu olsun canm umarım tez vakitte çıkarırlar bişey sesimi doktorlar benim nezaman çıkarmış umarım bizim ihtiyacımız olmaz benim sancım yok oldu bekliyoruz gelmezse sabah suni sancı verecekler