Crnsln Dlar ya bir şey sorucam ilk gebeliğim benim siz kaçıncı haftanızdasınız? Açılma olup olmadığına doktor her gittiğiniz de bakıyor mu yoksa sancıya göre mi bakıyor ben 37 deyim daha hiç bakılmadı açıklığa :(
Crnsln Duygumsu bende 38+2 deyim kanala girmemiş bebek baş aşağı ama daha kanalda değil dedi doktor. Dün doğum yapan arkadaşlarla konuştum benim doğum sancım geldiği zaman bebek kanala girmişti ondan önce kanala girmemişti dediler. Biraz rahatladım
Crnsln Ilay-1 ya doktorunuz her gittiğiniz de açıklığınıza bakıyor mu :( ben 37+2 deyim daha açıklığıma bakılmadı bakılması gerekiyor mu yoksa nst de sancı vs çıkarsa mı bakıyor lütfen yardım
Serapisikalankilic Crnsln benim 3. Gebeliğim ve her gidişimde açıklığıma bakar doktor. 34 ten beri bakıyoruz yani şu an 38 olduk
Ilay-1 Crnsln Benim nstde sancı falan çıkmadı 38. Haftada baktı sadece hiçte acımadı ki alttan muayenede çok gerilir ve kendimi sıkarım yani ona rağmen acımadı ilk kez 38 de baktı ve çarşamba günü doğumu başlatacağı için o zaman bakacakmış başka bakmadı
esss_92 Dlar aynen öyle başta erken doğum olacak diye çok korkmuştum şimdi de bekliyoruz tık yok 😂🤦🏻♀️cnm senin de bebeğin kızdı demi benim 2 erkekten sonra şimdi kiZ çok şükür bizde kız bebek erken gelir derler :)))
Crnsln Dlar anladım benim sancım çıkmadı şimdiye kadar o zaman o yüzden bakılmadı sizin kaçlar da çıkmıştı sancınız hatırlıyor musunuz
Dlar esss_92 yok canm benimki erkek benim 1 kızım var 5 yaşında 36 haftayken doğdu doğru bizde de kız erken gelir derler bu hamileliğimde de erken gelecek dendi ama bu sefer gelmiyor
esss_92 Dlar harketler etmiyor nstye girince bnm kız yada çok az ediyor..sabah sezayran oluyorum büyük ihtimalle
Dlar esss_92 anladım canım bazı bebekler ne yazık ki net ye bağlanınca bunu yapıyorlar dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim seni ona onu da sana bağışlasın durumu bu yaz canm