elifbsraaa1 elifbsraaa1 Taileen Birde adet olursam bu ay soğan suyu yada hayıt suyuna başlayacağım. Yumurta kalitesini arttırıyor ve günlük yarım saat yürüyüş vs. bu kaliteyi arttırıyormuş. Biraz bunları araştıralım hem dikkatimiz dağılır konuya bu kadar odaklanmayız
Hifaakim elifbsraaa1 kızlar sanki regl olcakmışım gibi geliyor korkuyorum yaa keşke testi yapmasaydım 4 gün önce yapmıştım ya megatifti
elifbsraaa1 Hifaakim bende regl olucam gibi hissediyorum bugün biraz kan gibi kırmızımsı birşey geldi 4-7 Temmuz arası olmam lazım 🥲
elifbsraaa1 Taileen bende açayım bari 😃 yogada yapmak istiyorum ikisi bir arada olur rahatlatır belki ama çalıştığım için maalesef sadece akşamlarım var
Hifaakim Hifaakim ama ağrılarım daha da arttı karnıma ve sırtıma hatta göğüs arakasına kadar ağrı hissediyorum ara ara giriyor
Taileen @elifbsraaa1 senin kum dökme hissi devam ediyo mu ya benim arttı gibi. Hatta sistit gibi yanıyor sanki. Ama sistit ağrısı yok
elifbsraaa1 Taileen o ağrı geçti bende geçen hafta vardı sadece şimdi birtek hafif kanımda bir akıntı geldi genelde adetten 1 gün önce geliyor hep
elifbsraaa1 Taileen ayın 7sinde testleri yapıcaz ama biz önceden adet olursak artık seni beklicez :)) Hifaakim
Taileen elifbsraaa1 yaa bende çok az var hala devam ediyor. Gerçekten sistit mi var acaba ya da kum mu döküyorum
elifbsraaa1 Taileen benimde adete 8 gün kala böyle bi sorunum oldu 🙈 senin için dua edeceğim inşallah bu bir sistit değildir ☺️🥲🥰
elifbsraaa1 Taileen bugün olmam lazımdı olmadım . 7 si asıl tarihi 7sinde sizle bir yapıcam adet olmayı bekliyorum bi gıdım kanama oldu çünkü. Birde ben adet olmadan 1 gün önce ağlarım henüz bir ağlamam yok 😃