Taileen elifbsraaa1 ben düşünmemek için uyudum az önce 😁 ama düşünmeden edemiyorum 🫠 bugün de bi hareketlenme var. Dün kasıklarımda minik kasılmalar vardı bugün pelvik ağrısı var kum döker gibi
elifbsraaa1 Taileen aynı problemden ötürü doktora gittim bende gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz ☺️ ne zaman test yapacaksın birlikte yapalım seninle de
elifbsraaa1 Hifaakim baktım ama göremedim bende yaptım ama negatif çıktı kanda verdim 1 çıkmıştı. Bence adet 2 gün falan geçince yapalım ikimizde ne zaman adet olacaksın ?
Taileen elifbsraaa1 bu sabah yaptım ama negatif çıkacağını bilerek yaptım. Burada test markasının önerilmediğini görünce harcadım 😁(awox markaydı) ama bi sonrakini birlikte yapabilirizz ne zaman dersen
elifbsraaa1 Taileen ben bu sefer yapmıcam diyorum gidiyorum 2 test daha alıyorum, az önce bende yaptım negatif. hiç adet gecikince test yapmadım 😃 bu sefer 4 ile 7 arasında adet tarihim . 6 Temmuz sabahı yapalım inş adet olmazsak
elifbsraaa1 Taileen sistit idrar yolu iltihaplanması olabilir dedi , kan ve idrar tahlili istedi. Bende kan verip kaçtım sadece beta hcg öğrenmek istemiştim çünkü 😃 sonucu öğrenincede gitmedim
Taileen Hifaakim hapşırsam bile bi şey olmuş mudur diye canım sıkılıyo :d soda ve kahve tüketmek istemedim filan falan..tabii bunlar vesvese ve içgüdüsel tamamen. Ama ciddili dikkat ettiğim şey ceryanda kalmamak. Birlikteliğe de ara verdik 4 gündür. Hiçbi şeyi araştırmadım bu konuyla alakalı bu arada
elifbsraaa1 Taileen Aa ceryanda kalmak etkiliyor muymuş ya, yani doğaya bakınca yumurtanın üstüne yatan tavuk sıcak ortam oluşturuyor, yavru kuşlar cereyanda yaşamyor, hamile kadınlar hep yatıyor vs. dmekki önemli böyle şeyler
elifbsraaa1 elifbsraaa1 Taileen Birde adet olursam bu ay soğan suyu yada hayıt suyuna başlayacağım. Yumurta kalitesini arttırıyor ve günlük yarım saat yürüyüş vs. bu kaliteyi arttırıyormuş. Biraz bunları araştıralım hem dikkatimiz dağılır konuya bu kadar odaklanmayız