FREYA09 Dilarac Dilara hanım konuyla alakasız ama trimozo 18 olduğunu ne gibi ultrason bulgularından tahmin edip test istediler sizden bulgularınız neydi ?
Dilarac FREYA09 ikili test yaptırdım yüksek risk çıktı burun kemiği yoktu tek kordon ve kalbinde problemler vardı Sonra fetal dna da doğrulandı Ama gebeliğin sonlanması için amniyosentez sonucu gerekliydi
Toprak-Elif Dilarac Allah yardımcın olsun… birini 13 saatte doğurdum. Birini 11 saatte… sonra kürtaja aldılar. Ve tek 1 adet ilac vermişlerdi bana diyabet olduğu için.
Cihangir09 Dilarac ancak cenazesini alınca görebilirsiniz göstermezler hastanede malesef 😢rabbim sabırlar versin inşallah
_Mother_ Dilarac teşekkürler canım rabbim en hafif şekilde kurtarsın inşallah tekrar çok geçmiş olsun
hayalim35 Dilarac çok üzüldüm rabbim güç kuvvet versin sana inşaAllah 🤲 suyu uzun ince bi aparatla patlatıyorlar 6 cm den snra patlatıyorlar sudan snra hızlı ilerliyor
1prensesannesi__ Dilarac basin sagolsun canım insAllah cok kolay geçer sürecin simdi nasilsin iyimisin
Dilarac prens_prenses_annesi ben odadayım canım özel hastane olduğu için Ama Doğumhaneye de sokabiliyorum