Melike658 Kızlar yarın doğumum var spinal sezeryan olcam Allah izin verirse çok korkuyorum 😞 daha önce ne bi ameliyat oldum ne bişe iğne yaptırmaya korkan ben anne oluyorum bana dua edin olur mu 🙏🏻 Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah 🙏🏻
Hknbsr Melike658 sağ sağlim kucağına alırsın bebişini inşallah canım. Korkma ne güzel kavuşacaksın bebişine bu acıdan düşün hep 😊
Tubademir85 Melike658 Allah yardımcın olsun sag salim yavrunu kucağına al insaAllah, rabbim bızlerede evlatlarımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin
Melike658 Tubademir85 ayaniz Amin evet kendimi öyle sindirmeye çalışıyorum o kadar insan doğum yapıyor hatta insanlar kaç tane doğruyor. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
ayaniz Melike658 hiç korkma milyarlarca insan doguruyor🤗 biz bunları yazana kadar bile kaç tane cocuk dogdu😌 hersey güzel olur stres yapma .. 😘
Calasun Melike658 amin bende yarin doguruyorum🥶 ilk bende korkak annelerdenim sancı vericekler sabah karisik duygular agliyorum sabahtan beri herseye gerginim 😢 sanirim
Melike658 Calasun Rabbim bir solukta kurtarsın inşallah canım benim 😞 bende aynıyım günlerdir susup susup ağlıyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
673494 Melike658 hayırlısıyla kucagına al bebegını ınsallahh ❤️ Sen mı spinal ıstedın doktor mu dedı? Epidural la arasındaki fark nedir spinalı sectınız?
Melike658 673494 canım doktorum spinal yapıyoruz dedi bende öyle düşünüyordum epidural da katater takılı oluyormuş kendi ağrı kesicini sen yapıyormuşsun düğmeye basarak öyle duymuştum
673494 Melike658 ben hala arasındakı farkı anlamıyorum ya. Yarın kontrlum var bakalım bana ne dıyecek doktorum. Benımde sezeryan genel anestezi istemıyorum soinal ya da epidural hala farkı anlayamıyorum
Gamzemiryasin Melike658 Yarın bnde 2.dogumumu gerçekleştireceğim yarm mı tammı yarn bellı olacak ılkım tamdı Rabbm sağlıcakla kucagımıza almak nasıp etsn inşallah 😊
Melike658 Gamzemiryasin ilk doğumunuz nasıl geçmişti peki çok ağrı oluyor mu 🤔 sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Melike658 673494 canım biri omurilik sıvısına biri de omurilik çevresine uygulanıyor ama hangisi hangisine bilmiyorum 🤔
Gamzemiryasin Melike658 Amin inşallah tabı genel oldgum ıcın uyanır uyanmaz agrısını acısını cok hssttm bebegımle ılgılenemedm fazla ama eve gelınce toparlanmam zor olmadı Allahtan cabucak toparlandm