• Omega3

Merhabalar... Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim. Omega 3 kullanmıyorum ama çoğu arkadaşıma vermiş doktoru. Demir ilacı ve decavit kullanıyorum.Siz kullanıyor musunuz omega 3 ?

Damlazuhal ben de sadece sizin kullandığınız ilaçları alıyorum. Omega vs doktor takviye vermedi. Verilen kişilerin bence kan değerlerinde eksiklik olduğu icin verilmiş olabilir. Dışardan gıdalarla almak daha doğru 😉

Damlazuhal decavit, Demir ilacı ve omega 3 kullanıyorum.Hamileliğimi öğrendiğimden beri omega 3 kullanıyorum kan değerlerimde herhangi bir sıkıntı yok doktorum kullanmamı önerdi ☺

Benim de çok şükür kan değerlerim de birşey yoktu hatta hamile kalmadan önce ben folik asit kullandığım için doktorum “folik asit tavanın tavanı yapmış o yüzden bunu bırakıp omega-3 başlayalım” dedi omega-3 kan değerleriyle alakalı değil daha çok bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimi için...

Damlazuhal omega 3 demir ilacı kan ilacı folik asit ve multivitamin kullanıyorum. İkiz gebeyim orası ayrı ama omega 3 yazdığında ben balık yeterince yiyorum dediğimde o balık bebeklerin hangi birine yetsin demişti sonradanda okudum ki omega 3 erken doğum riskini azaltıyomuş ve bebeğin kilo almasına yardımcı oluyomuş. Herkesi dinlemeyin siz yinede doktor yazıyosada yazmıyosada vardır bi bildiği. (İyi bir doktorsa)

Damlazuhal kullanıyorum Can'ım 🤗 Sende kullan . Sürekli balık tüketemiyor insan . Bebegin beyin gelişiminde etkisi büyükmüş diye duydum

Ilk 3 ay folik asit omurga acikligini onlemek icin, sonra kes dedi de ben kesmedim🙂) 20. Hafta itibariyle omega tavsiye ediliyor bebek beyni icin onemli o tarihlerden sonra artik beyin artik gelismeye basliyo zeka ,gormefilan falan.yani kullan bencede kesinlikle. Al ezcaneden basla yarin.bana test filan yapilmadi eksik mi fazla mi
          Bilmiyom ama doktor direk bunlari
          Anlattiydi.

Bende 1 ay önce başladım omega 3 e, şu an 18.haftadayım.doktorum bebeğin zeka gelişimi için önemli dedi.ilk birkaç gün çok rahatsız etti ama şimdi gece yatmadan alıyorum çok şükür sorun olmuyor

Bende 21 Kullanmıyorum bende canım doktor decavit ve gyno feron vermişti onları içiyorum ek omega 3 kfasına göre veremez zaten balık ceviz yiyorsan ek takviyeye gerek yokki balık yiyemeyenler için veriliyor

Ben de balık yiyemiyorum sürekli yapamıyor insan. Omega 3 alayım doktoruma sorayım. Teşekkürler 😍

26+5 iz ilk 3 ay folik asit ve Demir hapi kullandım 4.aydan beri omega3 ile decavit birleşimi olan bi omega3 kullanıyorum Demir ve folik asit karışımı kan ilacına devam hatta bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş 😇