Bahartekinsoyy Heidi7 benimde böyleydi 1 gün önce adetten gittim test verdim pozitif çıktı inşallah vardır hemen kan verin🥰💖
Heidi7 Bahartekinsoyy adetime bir hafta var yarın sabah tekrar test yapıp sonuca göre kan vereceğim inşallah sevincim devam eder 🥲💗
Heidi7 Bahartekinsoyy @Tugba1tugba @turkan403 @Enfal_06 Kızlar merhaba sabah ezanı vakti uyandım ve test yaptım tek çizgi negatif çıktı galiba hamile değilim kaset testteki silik çizgi beni çok umutlandırmıştı böyle umutlar sönünce büyük hayal kırıklığı oluyor üzüldüm ama yapıcakda birşey yok 😞
Heidi7 Kızlar merhaba sabah ezanı vakti uyandım ve test yaptım tek çizgi negatif çıktı galiba hamile değilim kaset testteki silik çizgi beni çok umutlandırmıştı böyle umutlar sönünce büyük hayal kırıklığı oluyor üzüldüm ama yapıcakda birşey yok 😞
Bahartekinsoyy Heidi7 canım sen kan ver testler belli olmuyor geçen silik çıkmıştı böyle umutsuzluğa kapılma anneler hissediyor sanki birazda inşallah vardır hayırlısını dile yoksa da öbür ay inşallah olur ama içinde kalmasın test ver 💖💖💖
turkan403 Heidi7 rabbim gönlünüze göre verir inşallah moralini bozma kız evde testlerde beli olmuyo ben evde kaç kere yapmstm kanda cikti kandan snra geldm evde çıkacak mı diye yaptm önemli olan kan
Minnaksever Heidi7 evet var hayırlı olsun benim de göğüslerimin kahverengi kısmı büyümüştü ordan suphelenmistim
Heidi7 turkan403 hayırlısı olsun canım benim ama üzüldüm tabi çok unut edip inanınca sonra insan boşluğa düşüyor şimdi unutmaya çalışıyorum adet gecikirse kan veririm yoksa hayırlısı olsun inşallah