yasemincicekkk minikdefnemm bu kadar net konuşuyorum sizin denk gelmiştir ya da sizin zamanınızda artımed testleri doğru gösteriyordur. Beni kaç defa umutlandırdı sonu sıfır oldu
zkd34 turkan403 konunun uzmanı olan bir doktorun yorumlaması her zaman daha iyidir, ultrasonla baktığında en doğrusunu öğrenirsin. Bu süre içerisinde kanaman olmadığı müddetçe kendini sıkıntıya sokma derim. Rabbim sağlıkla nasip etsin 🤲🏻🌸
turkan403 zkd34 kanda baktıkları için bilgileri var diye biraz tedirgin oldum ama boşa olmuşum moralimi bozmaya hiç değmez amin inşallah cümlemizin Allah razı olsun 🤲🏼🤍🌸
Ebks SenHepMercimekOlarakKalacaksin turkan403 geç döllenme de olabilir doktorunuza takip etmekte fayda var
turkan403 Ebks inşallah öyledir ikinci kızım da geç döllenme olmuştu galiba ultrason da haftası uyumlu değildi iki hafta geriydi hata
Heidi7 turkan403 yani bencede artmış koyu olduğuna göre ben de şimdi yarın yapınca koyu çıksa direk hamile olduğumu düşüneceğim hayırlısı olsun hakkımızda umarım içimizden geçen gerçek olur
turkan403 Heidi7 bn onu bir hafta önce mi ne ypmstm başta çıkmadı yarm saat gecti belki bı baktm beli oluyo çizgi zaman geçince negatiftir dedm ama meğersem yeni oldu icn olabiliyomus🤭
Mervealya1992 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ay SenHepMercimekOlarakKalacaksin ay cok sukur darısı bana ınsallahhhhh bende haftaya gıderı. Ozanan gozukur