Englishteacher Kızlar konu dışı ama yardımcı olursunuz sanıyorum ☺️ Kettle ım yok ve zor oluyor kettle almak yerine çaycı alayım ikisini de karşılasın diye düşünüyorum. Önerdiğiniz marka model var mı acaba? Aklımda homend royaltea var konuşan modeli suyu çay mama ve bitki çayı sıcaklıklarına getirebiliyor. Kullanan var mı? Yada başka marka???
Ozge1008 Englishteacher ben karacanınkini kullanıyorum bahsettiğin kadar kapsamlı değil sadece çaycı ama şahsen çok memnunum😊
KlncA Englishteacher kesinlikle Tefal tavsiye ederim hem altı hem üstü Çelik olan modelinden ben çok memnunum
Esrayusuf Englishteacher canım bende kettle alacaktım Beko'ya gittim kaliteli olsun dedim elektronik sonuçta kettle 200₺ dedi onun yerine indirimde olan çaycımı 200₺ ye aldım çok iyi çok kullanışlı
Englishteacher Ozge1008 semrakarahan ayyy karacanın hiçbir elektroniğinden memnun kalmadım ya eşim kapısından bile geçmiyor karacanın 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozge1008 Englishteacher doğrudur canım bende tencerelerinden hiç memnun kalmadım millet bayılıyo anlamadım gitti😁
Findix Englishteacher ayy şu karacanın pembe renk çaycı kahve makinası mikserini falan almıştım hiç birinden memnun değilim büyük pişmanlık yeni gelin kafasıyla pembe rengine aldandım bende 😂
Englishteacher Ozge1008 bende de var çelik tencere ve granit sahan seti ikisinden de hiç memnun değilim kaç kere şikayete gittik sonuç 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nrplt Englishteacher merhaba bende arçeliğin çaycısını almışıl ama hiç memnun değilim sadece kettleo olarak kullanıyorum 😏
Aysnrplt Englishteacher Ben fakir kullanıyorum. Haznesi de büyük baya kalabalık misafirde bile çok kullanışlı oluyor
Minigimgeliyor Englishteacher aa bayağı akıllıymış o hiç denk gelmedim:) bende arçelik in otomatik çaycısı var kuru çayı koyuyosun gerisini kendi hallediyo hatta akşamdan saatini kuruyosun sabah hazır ediyo ama bem napıyorum çaydanlık kullanıyorum😂
Hacerr Englishteacher Korkmaz’ınkini kullanıyorum hem altı hem üstü Çelik çok memnunum öneririm canım normalde kettle çayı pek iyi olmuyor ama çayıda çok güzel oluyo kahvaltıda kurtarıcım 😊
guliz35 ben karacadan cookplus almistim evlenirken altida cam ustu de cam ve yaklasik 4 yildir cok memnunum