1_Pandackk turkan403 ya hadi hayırlısı olsun inşallah kız kardeşim geçen sene 2023 Mayıs ayında gebe olduğunu öğrendi geç döllenmeymiş 😂😂bir sene neredeyse doğurmadi 😂😂 2024 Mart sonra doğum yaptı
turkan403 1_Pandackk sağlıkla büyütsün inşallah çok zor ya böyle çıkmazda gbi oluyo insan hamile miym değil myiz uygulamada hesaba uymuyo nasl hespa tuturcaz🤦🏼♀️🤣🤣
turkan403 Eslem2112 olabilir bnce hc regl görmeden gebe kalanlar da var bende birkere gördüm regl bidaha goremdm en son kanda öğrendim, 🤭
turkan403 Eslem2112 hayırlısı olsun canım 🤲🏼 kısmetiyle gelir varsa benmde kızım 11aylik sürpriz olarak öğrendim sağlıkla ilerler inşallah
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 1_Pandackk aa nasil duruyorsunuz ben doktorun ne zaman gel dedigine bakmadan direkt kan testi vermek istiyorum deyip verdim hem de gecikmem bile yoktu😂 evde yaptigim testte cok silik cizgi cikinca kosa kosa hastaneye gidip kan testi verdim. Ben olsam bir dk durmam hastaneye kosardim🤣
sedefyrs1101 Ben 2 hafta bekledim gelir diye havalardandır falan diye 2 hafta gecikince gittim vardı kalp atışını bile duymuştum 😁 Testte silik de olsa çıkıyorsa vardır bende 2 gebeliğimi de silik test ile öğrenmiştim 😇
turkan403 Eslem2112 amin cümlemizin canım üç hesapta yoktu bizm 🤦🏼♀️sogan suyu bile icmstim neden regl olmyom diye
minikdefnemm 1_Pandackk benimde 24 ü olmam gerkiyodu 2 gün gecikme görünüyor floya göre ben dayanamayıp 20si ve 24 ü test yaptım gölge bile yoktu o yüzden inancım kalmadı🙄 belirtiler de var ama psikolojik bence cok düşündüğüm için😵💫