Alparslanmom__ Prmdkanneee bende antibiyotik kullandım iki kere maalesef geçti tekrar oldu sürekli tekrarlıyor kendini anlamadm hamileliktenmidir nedir hasassaslasyoruz heralde bnde hamile kalmadan önce hiç olmazdı böyle bir durum
gzm_42 Prmdkanneee bende de var idrar yolu enfeksiyonu tek kullanımlık toz verdi içtim ama fayda etmedi gibi sanki idrar yaptıktan sonra tekrar idrar yapma isteği geliyor doktor bol bol su iç dedi ama fayda etmedi 🥺 korkuyorum bsy olacak diye erken doğum feln Allah korusun
Prmdkanneee numix bebeğe zararı yok değil mi Çünkü ilaçların peospektusunde kullanılmaz yazıyor doktora sordum kullanabilirsin demiş kullanmadım bende hala
Kittennn 31deyim 1 kere fitil attım bakalım birkaç gün sonra bir daha atacağım bi de bi toz verdi doktor onu içicem önümüzdeki hafta tahlil versem geçip geçmediği belli olur herhalde
Bebemiz Mrv5353 index200 mg olandan kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz her ay antibiyotik mi verdi doktorunuz. Benim 19. Haftada ilk kez çıktı şimdi 22.haftadayım yine çıktı
Mommyy0668 Prmdkanneee hamile olduğumuz için her ilacı vermiyorlar bize uygun olanları veriyorlar 3.antibiyotiğe başladım gram azalmıyor
Mrv5353 Prmdkanneee bilemiyorum ki bendede tam tersi hic bir belirti yok ama idrar tahlilinde enfeksiyon cikiyor uromisin ve monurol kullandim iki keree belorti bsey olmadigi icinde gectimi devam mi ediyo anlamiyorum tek kullanimlik ztn
sb17 Prmdkanneee ben 29 haftalıkken kullandım, şimdi 34 haftadayım hiç bir sorun yok çok şükür, sorun olacak olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum, çok insan var fitil kullanan bence
numix Prmdkanneee Doktor verdiyse kullanın bebeğe zarar verse vermezler bile. Ben 2 kere kullandım anca geçti. Enfeksiyon daha zararlı ilaçtan.