Marrie Ftmaa28 ben katlanır almıştım katlanır kova setim var diye daha kullanmadım küveti ama o kova setindeki ürünleri yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum artık su kaçırmaya başlamış , küvette de aynısı olur mu bilemedim o yüzden pişman oldum
Merve_kucuk Ftmaa28 Tazeanne123456 Bebek yıkarken illa dayanacaksınız yanlarına bu sefer alta katlanacak çok kullanışlı değil yani sadece az yer kaplıyor o iyi Katılıyorum👍🏻
Tutaste_ Ftmaa28 katlananı kullanırken nasıl katlamayı beceriyolar anlamıyorım bukadar kullanan alan delimi. Yok katlnıyor bilmem ne nasıl katlanabılıyor açmaya zor açıyoruz zaten bozuktur o kova yanı yada defoludur yani ben katlanır aldım okadar su doldurdum kapattım burdakılerı okuyup bişey olmaadı.üstüne cıkarsanız tabi katlanır
biranne__ Ftmaa28 bencede dayanıklı değil yanlışlıkla kapanma riski var katlanwn küvette en iyisi normal küvet
Selmaaa1 biranne__ yanlışlıkla katlanma riski yok 😀 çünkü alttan plastik ayakları oluyor baskı uygulasanız bile kapanmaz. Bir bebeğimi büyüttüm aynı setle ikincisini büyüyeteğim inşallah ☺️
Liliales Ftmaa28 ya katlanan küvet bebeği yıkarken kolumuzu filan dayarsak katlanır filan diye almamıştım ben normal aldım memnunum evet yer kaplıyor ama koyacak bir yer buluyorsunuz illa ki 😊
Babymom07 Ftmaa28 ben katlanan aldım hepsini şehir de değiştireceğim o yüzden onu tercih ettim ama aşırı önemli değil bence zaten yürümeye başladıktan sonra ayakta banyo yaptırırım diye düşünüyorum öyle yapıyorlar genelde ☺️
Selmaaa1 Katlanan set almıştım 2. Gebeliğim ilk bebeğimde rahatlıkla kullandım kaldırdım şimdi ikincisinde de kullanacağım inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadım kolay açılıp kapanıyor ve kesinlikle yıkarken katlanma gibi bir sorun yaşamadım.
Kayramelisa97 Ftmaa28 katlanan kova aldım ama hiç memnun değilm hemen yamuluyor su dökülüyor Çok dikkatli kullanmak lazım
SancarMom Ftmaa28 katlanır aldım bende etrafımdaki kullananlarda memnun. Diğer türlü çok gereksiz yer kaplıyor