Hulo2105 Aden35_yn güzel günlerde inşallah. Ben gitmezdim bim aktüaline ilk defa gittim bebek için sırf kendime olsa gitmezdim😂
Aden35_yn Hulo2105 şu an gratiste indirim var yaşıtlarımız gratis kovalarken biz bebek malzemeleri alıyoruz 🩷😂
ellifccetin Hulo2105 Sabah bende sekiz buçukta kapıdaydım 😂 Alt açma organizeri, nevresim takımı, lastikli çarşaf, emzik kutusu, diş kaşıyıcı, kırlent, body, biberon temizleyici, bebek askıları, alındı bin lira verdik geldik 😂🩵
ellifccetin Hulo2105 Tabiki ben gitmeden hepsinin fiyatına internetten baktım öyle gittim gerçekten baya ucuza geldi bime 😂 eksiklerimizin çoğunu halletmiş olduk iyi oldu
Gizem9688 Foto atamiyorum ama kirli sepeti, atıştırmalik kabı, dolap askıları ve kilitli poşetten aldim ben de 220 tl tuttu cok uygundu. Kirli sepeti baya kaliteli gibi ustelik
956733 Gizem9688 kirli sepetinin kalitesi harika iyi günlerde kullanın 🌸 ben de aldım 1 tane gelmişti almak kısmet oldu
ellifccetin Aden35_yn Bebişimi öğrendikten sonra dikkat ettim de artık kendime alışveriş yapmıyorum 😂 sürekli ona bir şeyler alıyorum annelik böyle bir şey demekki
Hulo2105 Aden35_yn ay o izdihama gidemem valla ben bayramdan önce azcık indirim vardı alacağımı aldım o zaman bile tıklım tıklımdı şimdi millet yer birbirini😂
Aden35_yn Hulo2105 bende ilk yüzde 50 indirim varken almıştım şimdi bende gitmiyorum daha aldıklarımı kullanamadım o izdiham da yerler bizi 😂
DidemUmut Bugün bütün ülke sabahın köründe uyanıp keçeli organizer için bime saldırmış 🤣ama sadece bir tane geldiği için herkeste hayal kırıklığı oysaki Trendyol da 75 TL ye falan düşüyor ne kadar gerekli sabahın köründe uyanıp gitmeye anlamıyorum emzikler uçları çok küçüktu meyve süzgeci de ucu kısaydı almadım işe giderken öyle bi dolandım bişey almadan çıktım😒
Hulo2105 DidemUmut evet keçede yoktu bavul organizeri de gelmesi dediler bende vardı zaten sorun yok😂
Aylaa123 14022024 vallahi bende bişey alamadım ama iyi ki almadın boşver tıra çıktıklarını görünce yani almasakda olur 😂
Damlaozzz Lovelovebaby Bende şimdi alıp geldim çarşaf ebebekten almıştım 140a keşke oradan almasaymışım aynılar neredeyse bimden aynı kalitede daha uyguna almış oldum ihtiyacınız varsa bakın 😊
ellifccetin Lovelovebaby Paketli henüz açmadım Nevresim takımının kumaşı güzel onu alınca içinde çarşaf yoktu o yüzden çarşafı da ayrı aldım 85 liraya çok aşırı kaliteli olacağını sanmıyorum ama parasına göre iyi bence alınır
Damlaozzz Hulo2105 Valla çok iyi yapmışsınız bende bi öncekinde bütün wee baby ürünlerini almıştım tamamlamıştım bugünde mama sandalyesi için gittim ama kalmamış bende zeka kartı ve çarşaf yakaladım sadece millet kasada birbirini yiyordu zaten zor kaçtım 😂
Hulo2105 Damlaozzz ben eşimle gittim beni korusun diye o başka şeyler aldı ben başka dedim kaparlar al sende 😂
mervemurat16 Hulo2105 bende gidicem kaşık almak için ama o kadar üşeniyorum ki iki sokak ileri gitmeye😄Güzel bir alışveriş olmuş☺️