mervehepuyar Busra19s ayy inşallah benimde 9 gün sonra aynı haftada doktor randevum var inşallah dinleye bilirizzz
Zaxhra Kubra_usl 8+1 de gittim dinledim. Çok güzel bir hiss 🥹 6. Haftada doktorlar pekde duyulamadığını söylüyor
fairytale_ Kubra_usl 5+2 de vajinal yolla kalp atışını duymuştumm🥹🥹bir hafta sonra tekrar cagırmıstı devsm edıyor mu dıye çok şükür şimdi 13+2 🥲😍🥰🥹❤️
SK-a61 Merve-metin biz büyün tam 6haftalık olduk ve duyduk hayırlısıyla. Biraz derinden geldi çok yeni olduğu için sizde hayırlısıyla duyarsınız inşallah 🙏🏻
Merve-metin SK-a61 amin inşallah canım bugün 6+1 olduk hastaneye gittiğimde 5+4 günlüktü dr Salı günü gel duyarız kalbini dedi inşallah duyabiliriz 🙏🏻 günler geçmiyor sanki
SK-a61 Merve-metin bizde çok derinden duyduk hatta yeni bile oluşmuş olabilir dedi doktor ☺️ merak etme suan erken oldugundandır bir dahakine inşallah hayırlısıyla duyacaksınız 😍🤲🏻
Bubu_ Bende hesabıma göre 6 haftalığım ama korkuyorum gitmeye kalbini duyamam diye 8. Haftayı bekleyeceğim 🥲
Ayse1-1 7+2 de duyduk bazen cihazlar kötü oluyor duyulmuyor endişe etmeyin hemen, sağlıkla doğsun bebişler 👶💕
eliff4 Arkadaşlar ultroson kağıdında bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyor mu ? Yazıyorsa nerede hangisi bilgisi olan var mı?
Birtutambebek Kubra_usl normalde 6 haftada kalp atışı duyulması lazım ama bu ikinci gebeliğim geç gittim 8 haftalık da dinlediğimde