Tgbmstf Ars2223 soğuk meyveler tüketiyorum, muz , erik ,kayısı ve kiraz . Eğer devam ederse süt içerek hafifletiyorum .
Ars2223 Gzm34 benimde böyle midem boğazım çok sıcak havalar bi yandan uyku desen asla yok kramplarım çoğaldı gece oturdum ağladım 😂
Rumeysamete Ars2223 yaa beni baya geçiriyor hafta onun dışındakiler sana olduğu gibi kısa süreli etki ediyor ondan baska çarem yok benim 😃
Ars2223 5959lap benimde aynı şekilde 8-10 aradı olmuştu doktorum her hamilelik başkadır sen daha öncesinde sigara vs kullandığın içinde olablir demişti kendi kendine bitmişti 27.haftada tekrar geldi
12betul Ars2223 bünyeye göre değişiyor sanırım benim diğerlerin de 4. Aydan sonra tekrarlamamıştı ama sanırım çocukta yukarıda mide ye baskı yapıyor ondan artıyor
Ars2223 zamloss123 ek takviye kullanıyorum multivitamin magnezyum demir b12 bide damla Zaten 1 hap daha kullanamam galiba bunlar bile zulüm gibi geliyor
zamloss123 Ars2223 bende kullanıyorum yazdıklarınızı ama mide yanması daha zulüm sabah 1 tane içiliyo diğerlerini de gün içinde alırsın
xhbgns Ars2223 Olabilir diğer yediklerinize de dikkat edin acı ekşi baharattan uzak durun belki azalır şikayetleriniz
Ars2223 Annelik_yolunda aynı haftadayız ben çavdar ekmeği tüketirim o da kahvaltıda sadece yada akşam 1 öğünüme ekliyorum genelde sadece