Gzm34 Ars2223 benim şu sıralar çok yanıyor midem:( 25. Haftadayım ve ara ara oluyordu daha öncesinde ama artık daha sıklaştı. Boğazımdan başlıyor mideme kadar. Gavisgon şurup içiyorum anlık iyi geliyor ama tamamen çözüm değil.
Ars2223 Gzm34 benimde böyle midem boğazım çok sıcak havalar bi yandan uyku desen asla yok kramplarım çoğaldı gece oturdum ağladım 😂
Gzm34 Kubraa4747 özellikle bir şeyler işkence dimi. Ne çay ne kahve ne su. Yaka yaka geçiyor boğazımı resmen.
Bengo Gzm34 ayyy çok korkuyordum bu tek bana oluyor diye. Sıcak hiçbir şey yiyip içemiyorum yemek borum yara gibi acıyor
Rumeysamete Gaviscon başka çaresi yok resmen doktorum soylemisti 3. Şişe düşünün okadar midem yaniyor benim artık sonlara geldik çok şükür
5959lap Ars2223 benim ilk aylarda oldu geçti 7 ayımda tekrar başladı ama yok böle yanma dunyanın ateşi ıcımde sanki cayır cayır yanıyor ilaç fayda etmedı bende süt bal deniyeceğim kızımda hıc böle olmadım
Ars2223 5959lap benimde aynı şekilde 8-10 aradı olmuştu doktorum her hamilelik başkadır sen daha öncesinde sigara vs kullandığın içinde olablir demişti kendi kendine bitmişti 27.haftada tekrar geldi
12betul Ars2223 benim de 5 hafta başladı şu an 11 haftalık hala var mahvoluyorum gaviskon yazdı ama bana mısın demiyor ama diğer iki hamileliğim de de 4. Aya kadar sürmüştü bu da inşallah 4. Ayda biter diye umuyorum
Ars2223 zamloss123 ek takviye kullanıyorum multivitamin magnezyum demir b12 bide damla Zaten 1 hap daha kullanamam galiba bunlar bile zulüm gibi geliyor
yildizg Bende de 2/4 gündür var 14 haftalık hamileyim. Soda ile idare etmeye çalışıyorum olmazsa ılık süt. Bugün kontrolüm var muhtemelen şurup isteyeceğim. Sakız ve karbonatlu su da işe yarıyor diyolar ama denemedim. Suan bile soda içerken yazıyorum 😂
gizbirhil Ars2223 28 de başladı ara ara yapıyor ama yediklerimden yapıyor dikkat ediyorum salça domates yiyince oluyor limonata içince oluyor . Olunca geçici çözümlerle atlatıyorum soğuk salatalık yiyorum yatmıyorum yatınca çok oluyor .
xhbgns Ars2223 Bana doktorum rennie vermişti ama ben hiç kullanmadım genelde dondurma, soda gibi şeyler tükettim geçirmek için soğuk süt ve yoğurt da aynı şekilde bana iyi gelmişti
esty35 Ars2223 ilaç kullanmak istemiyorsaniz sabahları aç karnına bir kaşık tahin yiyebilirsiniz, ben sabahları pulcet içiyorum bütün gün çiçek gibiyim artık çok şükür 🙏🏻💐
Hulo2105 Ars2223 25 te başlamıştı doktor ilaç verdi anında kesti 32 deyim hala içiyorum sıfır yanma ilacın adı pulcet
Maviyesill Ars2223 rennie dur günde 6-7 kez kullanabilirsin hiç bir zararı yok süt ürünleri daha az tüket çünkü mide yanması çok yapıyor
Annelik_yolunda Ars2223 doktorum beyaz ekmek tüketme buğday ekmeği tüket demişti mide yanması gebelik boyunca bende hep oldu halada devam ediyor 27. Haftadayim
Ars2223 Annelik_yolunda aynı haftadayız ben çavdar ekmeği tüketirim o da kahvaltıda sadece yada akşam 1 öğünüme ekliyorum genelde sadece
Zey0910 Ars2223 benim erken başlamıştı mide yanmalarım,doktorum süt ürünlerini kes dedi. Cidden süt ürünü tüketmediğimde midem daha rahattı. Halbuki herkes de süt öneriyor.ama bana hiç iyi gelmiyordu.
Esma52 İlk aylardan başladı 30. Haftadayım hala devam ediyor rennie Duo şurupla yaşıyorum resmen geçmiyor