5959lap Ummuhnm 31+1 yürüyemiyorum bişey batıyor canımı acıtıyor mıdem çayır çayır yanıyor dişin ağırıyor sırtım ağırıyor bacaklarıma kramp giriyor hep imdattt kurtarın benı dıye bağırmak istiyorum sıcaklardan tansiyonum düşüyor
Sevginur61 Ummuhnm 30+4 bebeğim çok fazla hareketli istediğim gibi uyuyamıyorum onun dışında hem hızlı geçsin istiyorum hemde biraz daha aynı bedende olmak hamile devam etmek istiyorum 🥰🥰
Ummuhnm Duyguhayat @Z_ulall @Sevginur61 @Dilek_04 @alisamomm @Yavrumveben kızlar göbeğiniz catladı mı benim şimdiden harita olma yoluna gidiyor neler kullandım ama faydası olmadı doktorum yapınla alakalı dedi sizde durumlar nasıl 🥲
Dilek_04 Ummuhnm Benim göbeğim de hiç çatlak yok nedense kalçamda ve bacaklarımda çatlaklar oluştu en korktuğum kalçaydı oda oldu 🥺😕
Sevginur61 Ummuhnm karnımda çatlak olmadı çokta düzenli birşey kullanmadım açıkcası ama belimde olmuş karnımın tam arka tarafında ufak ufak var
Z_ulall Ummuhnm benim çatlağım henüz olmadı bioil yağ sürüyorum ama hafiften tatlı tatlı kaşınıyo ellemiyorum
Bsyaa Ummuhnm 30+1 haftalık olduk bizde bazen hareketler çok sert oluyor canım açıyor bugün kontrolüm vardı kilomuz 1568 gram çıktı sizde nasıl
Kubraa4747 Aynıyız hepimiz hemen hemen bende 30+1 bu saat itibariyle ☺ Benimkide kız çok hareketli maşallah hiç durmuyor çarşamba kontrolüm var ama ikinci doğumum ve sezeryan olacağım için 38 de alıcak yani 55 gün falan var sanırım
Kubraa4747 Çatlak bünyeyle alakalı ya ne sürersen sür engellemez bence kişiden kişiye değişiyor çünkü ben 9 ay yağlar kremler sürüp çatlayanda gördüm hiç bişey sürmeyip çatlağı olmayanda
Eylullxx Ummuhnm 30+6 olduk uzun yoldayim suan vakit gecirmeye çalışıyorum kolay geçiyor şükürler olsun 🥴