Duyguhayat Ummuhnm ay evet tam 70 gün yazyo heycan korku yaklaşyo dogum uyumak cok zor cok sıcak sağda da soldada rahat etmyrm dönüp duruyorum bide artk hemen herseyde yoruluyorum
Dilek_04 Ummuhnm 5 dk sonra 30+1 olacaz 😄 uyumakta zorluk çekiyorum heryerime ağrılar giriyor. Dün doktor kontrolümde Kolestaz dan bahsetti 30. Haftadan sonra yapılması gerek dedi siz yaptırdınız mı ?
alisamomm Ummuhnm son 67 gün doğum korkusu ve heyecanı sardı içimi 🥲 herşeyi yetiştirememekten korkuyorum aslında yapılacak çok iş var gibi geliyor ama bakıyorum hiçbişey yok gibi de geliyor gecenin 4 ünde de yatsam sabahın 8 inde istemsizce uyanıyorum ilk4 ay günde 15 saat uyuyordum 😂
5959lap Ummuhnm 31+1 yürüyemiyorum bişey batıyor canımı acıtıyor mıdem çayır çayır yanıyor dişin ağırıyor sırtım ağırıyor bacaklarıma kramp giriyor hep imdattt kurtarın benı dıye bağırmak istiyorum sıcaklardan tansiyonum düşüyor
Eclipse3 30+3 deyim sicaklardan cok bunalim geciriyorumm klima altindayim tum gun fakat zorlanmaya basladim. Patlicak gibi hissediyorum kendimi karnim cok gergin 😂
Yavrumveben Uyuyamıyorum sola dönsem itiyor sağa dönsem tepiyor, otursam midem bulaniyor acil yardim 30+2 deyim 😅
Ummuhnm Yavrumveben aynen hareketleri güçlendi artık birkaç hafta sonra nasıl olur hiç düşünemiyorum 😊
Yenianne2558 Bende 31+1 oldum bugun aşırı derecede mide yanması yaşıyorum ve prensesim hiç rahat durmuyor gece özellikle ve de doğum stresi sarmaya başladı inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😍
Mlkmr12 31 olduk bizde kızımın hareketleri canımı yakmaya başladı artık ani hareketlerinde irkiliyorum😂 sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalim inşallah
Ummuhnm Duyguhayat biran önce zaman geçer de bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıkla canım 😊🤲🐣
Ummuhnm Dilek_04 aynıyız yok canım öyle bişey söylemedi ne olduğunu da bilmiyorum ilk defa senden duydum 🤔
Dilek_04 Ummuhnm benim kaşıntım olduğu için bana söylemiş olabilir araştırdığım kadarıyla güzel bişey değil yani