Giiizem Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim midem sürekli agzıma geliyor siz rahatlatmak için napiyosunuz
Elifbensy Giiizem Ben daha 6 haftaligim midem o kadar cok yaniyor ki asit dolu sanki :( gaviscon iciyorum 🙁 o haftalara kadar devam ediyor mu agliycam 😭
Leylaaaaa Giiizem bende 31+2 yim midem çok yanıyor. Doktorum rennie şurup verdi ama her zaman içmek istemiyorum arada da süt içiyorum o da iyi geliyor
1aleyna_ Elifbensy bende aynı şekilde hamileliğin ilk haftasından bu yana midem inanılmaz yaniyor şuan 14 haftalığına hala ayni😏
Giiizem Son haftalarda daha çok oluyo o ilacıda ilk haftalrda kullndım dha sonra bıraktım ama bugun çok rahtsz oldum
livaa__ Kızlar bende 26 haftalık hamileyim de mide yanması ne zaman başlar bide midem çok değişik nasi.anlasilir mide yanması olduğu
Giiizem livaa__ bogazına yakın yanma hissedersin midendekiler agzına gelir olunca anlarsın büyük ihtimalle
Ftsgktrk Çok ciddi yaşadım bu sorunu mide yanmanız varsa hemen soğuk Süt için geçiriyor sürüp falan fayda etmedi Süt iyi geliyor bana
Giiizem livaa__ benimde safra kesem yok midemi bozunca yda az üşütsem bile halsizlik bitkinlik yapıyo çektiğim sıkıntılar hep bunun yüzünden zaten hamileliğimn başından beri midemle ugraşıyorum oyuzden
Zumra1234 Giiizem Bende öyleyim saat başı kalkiyorum🥺 eskiden süt iyi geliyordu simdi oda pek işe yaramiyor
ozlemkay Ben yeşil ekşi elma yiyorum. Sade soda, haşlanmış patates veya patates püresi patatesi şiddetle tavsiye ederim. Deneyin