mucizemgelsin61 Hilaltvryldrm Allah yardımcın olsun canım seninde zor valla evet bende bugünden beri uyuyorum çok şükür şuan için baş ağrım yok aman aman ama bi ara çok yaşadım onu bende
06Canan mucizemgelsin61 güzel yorum yapmak isterdim ama maalesef bugünlerde yapamıcam😂😂ama güzel olan sizin için kışa denk gelmesi benm hem son haftalar hemde sıcaklar bunaltıyor kızım kış bebeğiydi çok rahattım tabi bulantılar oluyodu ama ağrım olmuyodu
mucizemgelsin61 06Canan Anladımm evet öyle gerçekten sıcakda aşırı bunaltır yani çok şükür bakalım Allah nasip eder inşallah o günleride sağlıkla sihhatle
mucizemgelsin61 merimiri Aynen öyle yaşanmıyor gerçekten prilam çok iyi biliyorum onu da ne bilim kafama göre yazdırmim dedim tekrar randevu aldım doktoruma bitek bunun için🫠
kardelengurler7 mucizemgelsin61 yarın 24 haftalık olucaz ne sen sor ne ben söyleyeyim canım uykusuzluk nefes alamamak mide bulantılarının ara ara devam etmesi
Hilaltvryldrm @“Aysehhh” Amin canım benim hepimizin inşallah kazasız belasız atlatalım da şu süreci 🙏