nazel123 10-12haftalıkken seyirme gibi attı annem de çabuk canlanır hissedersin falan demişti gerçekten öyle oldu😊 kesemizde fasülye şeklinde😅
34473447 Benim ilk çocuğum erkekti ve 6 haftalikti kafası filan gayet net belli oluyordu ikinci kızdı daha kesede yoktu 😃 3. De erkek 5. Haftada gözüküyordu benim kaynanam da öyle der erkek çocukları hemen belli olur kızlar geç gözükür diye bana göre doğru
Fikriminincegulu 34473447 6 haftalikti kafası filan gayet net belli oluyordu Bilim dünyası şokta🤣🤣🤣 Haftaya kadar bebek emribriyodur yani fasulye gibi içe kivrimlidir ve kafası olmaz. Sizi okuyup öğrenmeye davet ediyorum
CokCahilsinKeskeOlsen 34473447 6 haftalık ve kafası mi belli oluyordu 😳😳 Bilim insanları bir inceleseydi keşke böyle birşey varsa 🤣 imkansız olan birşey çünkü bu dediğiniz şey
Freefam Yesillendik_ kizimda da oglumda da kese yusyuvarlakti ikisinde de hep eksi yedim ikisinde de ne cin ne rus takvimi tuttu ben de hic bi teori tutmadi 😬
Cinarsaitinannesi Yesillendik_ bence alakası yok ilk hamileliğimde 5. Haftada bebek 7 de kalp atışını duyduk erkekdi 2. De 6. Haftada bebek bile yoktu yolk saç vardı 8. Haftada kalp atışı gördüm dinletmedi doktor küçük dedi o da erkek yarın doğumum var inşallah
Pamuk Yesillendik_ Saçmalık geç döllenme yada normal döllenme ile alakalı bir durum.Oglumu 8. Haftada gördük.Kizimi 5+6 da
Yesillendik_ Pamuk geç döllenme yok iki çocuğum da haftasiyla uyumlu gidiyor eğer geç döllenme olsaydı zaten bu fikre hak vermezdim tabiki
34473447 Fikriminincegulu demekki aynı dunyalarin insanı değiliz bilmiyorum siz hangi bilim dünyasında yaşıyorsunuz 😀 isim bitince size ultrasonu aticam
Fikriminincegulu Yesillendik_ Kızımı 5+2 de gördük, şuan oğlana hamileyim 8e doğru gördük.Ne uyduracaklarini şaşırıyorlar
Xxxyyzgba Yesillendik_ ben kızımın kalp atışını 8. Haftada duydum yani ilk kez dr a gittiğimde 8 haftalıktı
CokCahilsinKeskeOlsen Yesillendik_ 6. Haftamda kalp atışını bebeği gördüm. Bu bebekten bebeğe değişir. Kızımı da 12. Haftada öğrendim. Koca karı uydurması erkek erken belli eder vs olayı.