Yesillendik_ Doğru mu sizce oğlumda 6.haftada kalp atışı dinledik cidden 40 günde gelişmişti bunda 8.haftada gördüm bebegi ve kalp atışını 6.haftada çok çok küçük bir kese vardı merak ettim doğru mu bu teori var mı kız bebek anneleri 😄
Yesillendik_ Yesillendik_ kız bebek anneleri ilk ultrasonda kaçıncı haftada gördünüz bebegi ve kalp atışını 🫠
Alyaaaammmm Yesillendik_ 9 haftalığım evet 6 . Haftada duyduk kalp atışını dün kontrolüm vardı masallah iyi gelısmıs dedi doktor erkek istoyoeum ins dedıgınız gibidir ☺️
_Mother_ Yesillendik_ valla doğruluğunu bilmiyorum ama kızımda 7 haftalık iken bebeği gördük 8. Haftada kalp atışı duyuldu şuan cinsiyeti bilmiyorum yeni hamileyim 5. Haftada bebeği gördüm bugün de kalp atışını duydum 6+6 dedi doktor
3438FG Yesillendik_ 6. Haftada bebeğimin kalp sesini duymuştum. Benimki erkek ama bu dediğinizi ilk defa duydum 😂🤷🏻♀️
Yesillendik_ Alyaaaammmm çabuk gelişiyor erkek 12 haftada erkek gibi bu dedi cidden erkekti kızlar daha belirsiz oluyor ultrasonda kemikleri falan aay bende hayırlısıyla kız istiyorum insan 2 meyveyi de tatmak istiyorrr
Yesillendik_ Alyaaaammmm benim 2 sene geçti hatırlamadım ultrasona baktım öyle fark ettim 😂 6.haftada duymusuz kalbini bunda 6.haftada keseyi zor gördük geç döllenme de değil
Alyaaaammmm Yesillendik_ aslında evet kızım geç ögrendım erkeği kemık yapısından falan anlıyorlarmış Allah gönlümüze göre versın insan ikisini de tatmak istıyor gerçekten 👦👋🏻
Alyaaaammmm Yesillendik_ birde kese de farklı oluyor sanırım kızım yuvarlak keseydi bu uzun öyle dıyorlar bılmıyorum sizin oğlan nasıldı
Yesillendik_ 3438FG 40 günde gelisirmiş canım eskiler diyor6.haftada gittiğimde kaynanam kalp atışı ve çocuğu gormediysen o kizdir dedi Allah Allah dedim baktım cidden erkek çocuğumda 6.haftada duymuşuz bunda 8.haftada duyduk
Freefam Yesillendik_ kizimda da oglumda da kese yusyuvarlakti ikisinde de hep eksi yedim ikisinde de ne cin ne rus takvimi tuttu ben de hic bi teori tutmadi 😬
Pamuk Yesillendik_ Saçmalık geç döllenme yada normal döllenme ile alakalı bir durum.Oglumu 8. Haftada gördük.Kizimi 5+6 da