ayaniz Tontikinannesi 38inci haftalarda doguran biri olarak bana umut oldunuz suan😂 herkes mi 40. Haftalarda doguruyor diye merak etmistim.. bende 36dayımm artık sabırsızlanmaya baslıcaktım. Hayırlısıyla kucagınıza alın☺️
Tontikinannesi ayaniz Insallah hayırlısı ile gelsin sizin de.Ben de umutsuzdum.Kızım ben geliyorum anne üzülme dedi😂😂
Reyhankarabiber Tontikinannesi ayy maşaallah canm ne güzel gözün aydın 😊😊 nasıl başladı sancıların ? Bebiş kanala inmiş miydi? Açıklığın var mıydı öncesinde?
Hulyaaaaa75 Tontikinannesi ayy allah yardöcın olsun inşallah kolaylkla al bebegni kucagna 🤲🏻🤲🏻 Nasl cok agrın varmı yaa
Tontikinannesi Rbyglc Evet kızım tombik.Sancım yoktu normalde sabah başladı o da dayanılmayacak kadar değildi.Geldik ki 4 cm Açıklık var🤣🤣Hâlâ dayanabiliyorum şuan hamd olsun dua edin lütfen 🤗
Hulyaaaaa75 Tontikinannesi dualarımızdasın suni falan verdilermi canm bide az agrın varken yinede gittnmi hastaneye nasl öğrendn
Tontikinannesi Hulyaaaaa75 Nst de hiç sancı çıkmadı ama açılma güzel ilerlemiş. Belimde ağrı vardı kesilmedi ağrı öyle geldim hastaneye
Tontikinannesi Laayla Evet aynen.Ama oynaya oynaya doğrucan ben kızı.Geldim geleli kurtların hepsini döktüm 🤣🤣
Yasemintolga58 Tontikinannesi ay canim allah bir avzda kurtassin bizde 38 olduk bakalim ne zamn gelcek kizim
PolisAnne Tontikinannesi merhaba inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende 39+1 im ama bebeğim kanala inmedi inme ihtimali var mı son ana kadar çünkü doktorum bekleme taraftarı
Reyhankarabiber Tontikinannesi ayyy ne güzel çok özendim sana dua et bana da doğurayım nooolur 😂 39+4 oldum 😂😂
Hulyaaaaa75 Tontikinannesi ay allah yardmcn olsun canm benm darısı bizlere inşallah ben 12 de 37+6 olcam inşallah bende senn gibi 38 de kızmı alırm kucagma inşallah sennki gibi guzel bi dogumla❤️😊