Ayselhmrc Gazell canım bende 6 haftalıgım benimde kese etrafında hafif bi kanama vardı progestan ve depot igne kullandm ilk tam doz daha sonra biraz daha az vurundm şuan bişe yok
Selcen Kızlar merhaba Perşembe betam 3072 çıktı bugün sabah verdim 4091 36 saatte yüzde elli artmış normal dedi ama ben endişe ediyorum bu durumu yaşayan var mı
Mkrrm Bende 6haftaligim kızlar ara ara migde bulantim oluyo uzun sure ayakta durunca belim agriyo hep uyumak istiyorum haftaici dr kontrolum var kalp atışını dinlemek için çağırmıştı banada dua edermisiniz kızlar inşAllah hepimiz yavrularimiza sagsalim kavuşuruz 🙏
Ayselhmrc Mkrrm bende de aynı sıkıntılar bulantı koku hassasiyeti 🤦♀️ Salı günüde kalp atışını duyucaz inşallah 🙏
Selcen İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız benim Perşembe tekrar muaynem var inşallah kalp atışını duyarım dua edin
Medin Bugun 7 haftalik oldum ama hic bir his yok bos gibi varmi yokmu anlamiyor insan arada acaba yokmu bebek diyorum.ama kotu dusunme diyorum kendime kiziyorum arada gogusler agriyo sonra geciyor ama halsizlik falan hic birsey yok bende arada belim adet olcak gibi karnim agriyo gecoyor okadar