Sez Zeyden kuru kayısı kuru üzüm cok şükür yeni öğrendim biraz daha rahatladım sabah aç karnına yiyorum bide akşam yemeğinden sonra iki üç tane ♥️
Brnaebu Zeyden canim corbalarina ya zeytinyağı dök biraz hergün çorba mutlaka iç,ya da gün kurusu kayısılardan al günde 2-3 tane ye arkasindan su iç geciyor kabizlik yani benim şuan öyle oluyor😊
Glf09 7+3 yorgunluk sürekli uyku hali ve biraz miğde bulantısıyla geçiyor. 10 gün önce kese gözüktü Cuma günü kalp atışı için gidicem inşallah duyulur 😊
Gazell Acelyadamar23 canım korkma normalmiş ben 7.haftada birşey hissetmiyorum hemde hiç birşey ama şükür kalp atışı duyduk bugün doktora sordum bunyeyle alakalı dedi
Bebegimveben1 Anne_Son valla Hakkari’de olduğumuz için daha hiç gidemedik muhtemelen haftaya kaldı 🤢hayırlı olsun sizede 🤗
Mia35 Eazz hemşire normalde duyardık ama doktor bey istemiyor dedi garantici sanırım benim doktor🤷♀️
Anne_Son Bebegimveben1 bende haftaya gidicem zaten inşallah duyarız minik kalplerimizi canım 😍 Sana da hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gazell Kubracma gittim canım çok şükür bebeğim var kalp atışı var ama kese etrafında çok kanamam varmış ilaçta vermedi yatıyorum evde
Ayselhmrc Gazell canım bende 6 haftalıgım benimde kese etrafında hafif bi kanama vardı progestan ve depot igne kullandm ilk tam doz daha sonra biraz daha az vurundm şuan bişe yok